reklama
Ewciu na pewno lekarze podejmą najlepszą decyzję dla was obojga, trzymam kciuki, nie zamartwiaj się będzie wszystko dobrze.
Madziula gratulacje, pamiętam jeszcze jak 4 lata temu sami kupowaliśmy własne mieszkanie jaka to była radość, w pełni cię rozumiem i jeszcze raz gratuluję:-).
Kati podziwiam i zazdroszczę jeszcze energii, ja już jak kapeć się czuję i do tego znoszony;-)
Madziula gratulacje, pamiętam jeszcze jak 4 lata temu sami kupowaliśmy własne mieszkanie jaka to była radość, w pełni cię rozumiem i jeszcze raz gratuluję:-).
Kati podziwiam i zazdroszczę jeszcze energii, ja już jak kapeć się czuję i do tego znoszony;-)
madziuuula87
Fanka BB :)
nie chciałam się rozpisywać ważniejsze tematy teraz na tapecie ;-)
oczywiście to wynajem bo swój domek dopiero będzie za jakieś dwa lata......ale nie tak łatwo było znaleźć lokalizacja spoko bo rzut beretem do szpitala i marketów tak samo do wyjazdu z miasta nowy 2 letni blok 48m ( 2 pokoje, pom gospodarcze, łazienka kuchnia sprzęty nowiutkie, ogrzewanie gazowe) na 3 piętrze ale jest winda wiec lux dodatkowo okazało się że mieszkali tam znajomi mojego męża ale właśnie swój dom wykończyli i się wyprowadzają i wynajmujących też znamy mniej więcej ;-) także do przenoszenia tylko ciuchy tv i rzeczy małej :-)
oczywiście to wynajem bo swój domek dopiero będzie za jakieś dwa lata......ale nie tak łatwo było znaleźć lokalizacja spoko bo rzut beretem do szpitala i marketów tak samo do wyjazdu z miasta nowy 2 letni blok 48m ( 2 pokoje, pom gospodarcze, łazienka kuchnia sprzęty nowiutkie, ogrzewanie gazowe) na 3 piętrze ale jest winda wiec lux dodatkowo okazało się że mieszkali tam znajomi mojego męża ale właśnie swój dom wykończyli i się wyprowadzają i wynajmujących też znamy mniej więcej ;-) także do przenoszenia tylko ciuchy tv i rzeczy małej :-)
klaudia81.81
Ola znoszony kapec to doskonale porownanie braklo mi slow jak sie czuje ale wlasnie dokladnie tak a jutro tez musze sie wytoczyc z synkiem na zakonczenie przedszkola
Ja jutro na wizytę muszę się wytoczyć, K będzie chyba musiał mnie ogolić bo sama to już raczej nie podołam, liczę na konkretny termin cc żebym mogła odliczać dni.. Jestem trochę zdziwiona bo jeszcze tydzień temu śmigałam w miarę a teraz to już nie mam siły na nic.
klaudia81.81
Mi zostalo 12 dni im ich mniej tym dluzej sie wydaje
Klaudia Tez mam takie wrażenie. na koniec strasznie ten czas się dluzy.
My w czwartek mamy zakończenie w przedszkolu i jeszcze pogrzeb o 14. A w piątek z mala do dentysty juz ostatni raz
Ewciu tak jak dziewczyny piszą nie martw się bo dziecko też się denerwuje będzie dobrze zobaczysz. Jest ktoś przy tobie?
Thriade odezwij się jak usg?
My w czwartek mamy zakończenie w przedszkolu i jeszcze pogrzeb o 14. A w piątek z mala do dentysty juz ostatni raz
Ewciu tak jak dziewczyny piszą nie martw się bo dziecko też się denerwuje będzie dobrze zobaczysz. Jest ktoś przy tobie?
Thriade odezwij się jak usg?
klaudia81.81
Wlasnie Thriade??
reklama
julia2s
Hej, hej! Coś mi telefon odmówił posłuszeństwa jeżeli chodzi o forum i mogłam czytać, ale nie mogłam dodać posta. My w końcu w domku i od razu o niebo lepiej. Malutki przeszedł jeszcze żółtaczkę dwa dni pod lampą spędził, ale najważniejsze, że silny i z cyckiem dał sobie świetnie radę (lepiej niż mój pierwszy syn, który z sutków zrobił mi jesień średniowiecza) więc obyło się nawet bez purelanu (polecam!)
I synuś chciał Wam powiedzieć, żebyście się nie martwiły i pozdrawia Was gorąco pięknym uśmiechem
I synuś chciał Wam powiedzieć, żebyście się nie martwiły i pozdrawia Was gorąco pięknym uśmiechem
Załączniki