reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ewa jeśli dziecku jest niedobrze w brzuchu to lepiej nich zrobia cc, dziecko jest w pełni rozwinięte i na pewno sobie poradzi. Lekarze wiedza co robia. Moja kolezanka miała cc w 34 tyg ze względu na cholestaze i mały zdrowy jak ryba i rozwija sie super. Czasem lepiej zrobić cc wcześniej niz ryzykować zycie dziecka. Głowa do góry. Bedzie dobrze:)

reklama
ewczis trzymam &&&&&&&&& oby z małym było ok no i z Tobą
Thriade jak tam usg?
no i |&&&&&&&&&&&&& za wszystkie jutrzejsze wizyty

ja jestem wykończona po tym całym festynie rodzinnym... masakra padam z nóg

Wichurka wiesz jestem w tej nieszczęsnej "trójce" i byłam dziś robić zdjecia dzieciakom podczas wręczania dyplomów, potem postroić salę (wiązałam balony) a potem na tym festynie, w sumie tam tylko posiedziałam i występ obejrzałam ale padnięta jestem. No ale dostalismy takie podziekowania i kwiatuszki od p. Dyrektor - miła niespodzianka.
Teraz tylko do piątku p-le i potem mam małego na głowie cały czas!!! to dopiero będzie sajgon ;-)

Kati ni niestety takie cis zobowiązuje. Ale dobrze ze juz po. Nie martw sie ja mam moja na głowie cały czas, a to mały urwis jest w dodatku mała jeszcze wiec zadne zakazy nie działają...

reklama
To ja się mogę czuc urazona,po tym jak porownalas mnie do homofoba.
Jesli ktos z jednej strony przytacza medyczne aspaspeaspekty jakiegos tam zakazenia toksoplazmozą a z drugiej ignoruje inne-dotyczace homoseksualistow to jest raczej ograniczoną osobą i wydaje się to byc logicznie. Choc przyznaje ze chyba się zagalopowalam, nie potrzebnie w ogóle się udzielalam.

nie napisałam nigdzie o tym, że jesteś homofobem, ale zaznaczyłam, że wypowiadasz się jak osoba uprzedzona. poza tym nie zignorowałam żadnych aspektów, a jedynie podałam znalezione przez siebie informacje ze źródłami, tak jak potem Ty. nie widzę w tym nic ograniczonego i na pewno nie jest to powód do obraźliwych uwag na temat mojego IQ.

Idzie sobie "rozmawiać" na pw,mnie w to nie wciągniecie

no, chciałabym zobaczyć Twoją reakcję, gdybym to JA napisała TOBIE, że masz niskie IQ (; jeszcze bym tydzień słuchała, jak to sprawiam, że inni się czują gorsi i nie powinnam się odzywać. uwielbiam taką wybiórczą sprawiedliwość. jak Kali ukraść krowy, to dobrze, ale jak Kalemu, to źle (;

Ewczis, będzie dobrze, 36 tydzień to już duże dziecko, rozwinięte, naprawdę nie masz się co martwić, mój młodszy brat się urodził 2 miesiące przed terminem i nawet nie leżał w inkubatorze :)

Do góry