To ja się mogę czuc urazona,po tym jak porownalas mnie do homofoba.
Jesli ktos z jednej strony przytacza medyczne aspaspeaspekty jakiegos tam zakazenia toksoplazmozą a z drugiej ignoruje inne-dotyczace homoseksualistow to jest raczej ograniczoną osobą i wydaje się to byc logicznie. Choc przyznaje ze chyba się zagalopowalam, nie potrzebnie w ogóle się udzielalam.
nie napisałam nigdzie o tym, że jesteś homofobem, ale zaznaczyłam, że wypowiadasz się jak osoba uprzedzona. poza tym nie zignorowałam żadnych aspektów, a jedynie podałam znalezione przez siebie informacje ze źródłami, tak jak potem Ty. nie widzę w tym nic ograniczonego i na pewno nie jest to powód do obraźliwych uwag na temat mojego IQ.
Idzie sobie "rozmawiać" na pw,mnie w to nie wciągniecie
no, chciałabym zobaczyć Twoją reakcję, gdybym to JA napisała TOBIE, że masz niskie IQ (; jeszcze bym tydzień słuchała, jak to sprawiam, że inni się czują gorsi i nie powinnam się odzywać. uwielbiam taką wybiórczą sprawiedliwość. jak Kali ukraść krowy, to dobrze, ale jak Kalemu, to źle (;
Ewczis, będzie dobrze, 36 tydzień to już duże dziecko, rozwinięte, naprawdę nie masz się co martwić, mój młodszy brat się urodził
2 miesiące przed terminem i nawet nie leżał w inkubatorze