reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ewa jeśli dziecku jest niedobrze w brzuchu to lepiej nich zrobia cc, dziecko jest w pełni rozwinięte i na pewno sobie poradzi. Lekarze wiedza co robia. Moja kolezanka miała cc w 34 tyg ze względu na cholestaze i mały zdrowy jak ryba i rozwija sie super. Czasem lepiej zrobić cc wcześniej niz ryzykować zycie dziecka. Głowa do góry. Bedzie dobrze:)

reklama
ewczis trzymam &&&&&&&&& oby z małym było ok no i z Tobą
Thriade jak tam usg?
no i |&&&&&&&&&&&&& za wszystkie jutrzejsze wizyty

ja jestem wykończona po tym całym festynie rodzinnym... masakra padam z nóg

Wichurka wiesz jestem w tej nieszczęsnej "trójce" i byłam dziś robić zdjecia dzieciakom podczas wręczania dyplomów, potem postroić salę (wiązałam balony) a potem na tym festynie, w sumie tam tylko posiedziałam i występ obejrzałam ale padnięta jestem. No ale dostalismy takie podziekowania i kwiatuszki od p. Dyrektor - miła niespodzianka.
Teraz tylko do piątku p-le i potem mam małego na głowie cały czas!!! to dopiero będzie sajgon ;-)

Kati ni niestety takie cis zobowiązuje. Ale dobrze ze juz po. Nie martw sie ja mam moja na głowie cały czas, a to mały urwis jest w dodatku mała jeszcze wiec zadne zakazy nie działają...

reklama
To ja się mogę czuc urazona,po tym jak porownalas mnie do homofoba.
Jesli ktos z jednej strony przytacza medyczne aspaspeaspekty jakiegos tam zakazenia toksoplazmozą a z drugiej ignoruje inne-dotyczace homoseksualistow to jest raczej ograniczoną osobą i wydaje się to byc logicznie. Choc przyznaje ze chyba się zagalopowalam, nie potrzebnie w ogóle się udzielalam.

nie napisałam nigdzie o tym, że jesteś homofobem, ale zaznaczyłam, że wypowiadasz się jak osoba uprzedzona. poza tym nie zignorowałam żadnych aspektów, a jedynie podałam znalezione przez siebie informacje ze źródłami, tak jak potem Ty. nie widzę w tym nic ograniczonego i na pewno nie jest to powód do obraźliwych uwag na temat mojego IQ.

Idzie sobie "rozmawiać" na pw,mnie w to nie wciągniecie

no, chciałabym zobaczyć Twoją reakcję, gdybym to JA napisała TOBIE, że masz niskie IQ (; jeszcze bym tydzień słuchała, jak to sprawiam, że inni się czują gorsi i nie powinnam się odzywać. uwielbiam taką wybiórczą sprawiedliwość. jak Kali ukraść krowy, to dobrze, ale jak Kalemu, to źle (;

Ewczis, będzie dobrze, 36 tydzień to już duże dziecko, rozwinięte, naprawdę nie masz się co martwić, mój młodszy brat się urodził 2 miesiące przed terminem i nawet nie leżał w inkubatorze :)

Do góry