reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

sorry, ale ja prowadzę normalną rozmowę i dostaję jakieś obelgi o moim IQ, nie dam sobie wmówić, że tym razem to też moja wina. ciekawe jaka byłaby Twoja reakcja, gdyby ktoś Ci coś takiego napisał. przepraszam, że Ci "psuję atmosferę", bo nie chcę być obrażana. bez przesady.

Idzie sobie "rozmawiać" na pw,mnie w to nie wciągniecie

reklama
żenujący tekst. proponuję się oduczyć chamstwa, zanim zaczniesz z ludźmi rozmawiać. zero kultury.
tylko dlatego, że ktoś ma inne poglądy niż Ty nie oznacza, że możesz go obrażać albo że jest głupszy od Ciebie.

laska, dobrze będzie! tylko pamiętaj nas tu od razu powiadomić co i jak!

To ja się mogę czuc urazona,po tym jak porownalas mnie do homofoba.
Jesli ktos z jednej strony przytacza medyczne aspaspeaspekty jakiegos tam zakazenia toksoplazmozą a z drugiej ignoruje inne-dotyczace homoseksualistow to jest raczej ograniczoną osobą i wydaje się to byc logicznie. Choc przyznaje ze chyba się zagalopowalam, nie potrzebnie w ogóle się udzielalam.

MamaPatryka to chyba zależy od szpitala. Ja cały czas mam krwisto-czerwona hybrydę na paznokciach stop i podczas cc nikt mi nie kazał tego zmywać czy raczej zdzierać. Na zajęciach w SR powiedziała nam położna ze tylko paznokcie u rak nie moga byc pomalowane.

reklama
Do góry