reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

chyba masz na myśli seks analny, bo seks fekalny to jest coś zupełnie innego. i skąd masz te dane? bo liczbami to każdy sobie może rzucać. według statystyk ok. 40% ludzi uprawia seks analny (badanie z 2002 roku, National Survey of Family Growth, wykonane w Stanach Zjednoczonych). Światowa Organizacja zdrowia podkreśla jedynie, że największe szanse na zarażenie się HIV mają osoby posiadające wielu partnerów, bez względu na orientację. CDC wyszczególnia też, że największy odsetek zachorowań jest wśród mężczyzn.

ewidentnie jesteś osobą uprzedzoną do homoseksualistów, także nie widzę sensu kontynuowania tej dyskusji, bo nie zamierzam wdawać się w jakieś światopoglądowe przepychanki.

Faktycznie, lepiej będzie jak znajdę sobie partnera do rozmowy o odrobine wyższym ilorazie inteligencji :-) :-) :-)

reklama
Jakich argumentow? Homoseksualisci są narazeni na kontakt z felaliami, 75 % z nich uprawia seks fekalny. To logiczne ze są narazeni na rozne choroby. Jesli masz jakies badania ktore jasno mówią że oni nie są narazeni bardziej niz normalni ludzie to z chęcią sięz nimi zapoznam.
Nie tylko homoseksualiści uprawiają taki seks i może w starych publikacjach są wyszczególnieni jako grupa ryzyka bo tak sądzono.

Mam wlasnie ktg podlonczone .. Jak robili mi usg to 5 lekarzy az sie zebralo ... Opinie ma dobre bo to szpital 2 Referencji
Będzie dobrze, to już końcówka ciazy i myśl pozytywnie. Za dosłownie kilka tygodni najpóźniej będziesz z dzieckiem w domu.

Ja dziś miałam ktg, wyszło ok. Mała się dopiero coś pod koniec zaczęła ruszać, więc cale ktg się denerwowałam, że śpi ;/

Thriade, to są wyniki badan ktorych ja się uczę, nie wiem, moze to kwestia tego ze rewolucja seksualna do nas dotarla stosunkowo pozno i to jest widoczne do dzis.

Ewczis trzymam kciuki zeby wszystko dobrze bylo
michalina ja tez mialam problem z karmieniem nie umial chwycic mojego sutka bo mam za duze a on za maly jest w szpitalu juz nawal pokarmu dostalam dobrze ze wzielam laktator reczny i odciagnelam bo inaczej zapalenie by mi sie zrobilo. Teraz kupilam sobie te nakladki silikonowe i juz takiego problemu nie ma ale i tak mam sciagac pokarm i mu dawac w butelce bo on malo je a musi na wadze przybrac.
jutro przychodzi do mnie polozna mam nadzieje ze fajna bedzie ta babeczka

Pewnie coś w tym jest. Wiele rzeczy naszemu społeczeństwu się nie mieści w głowie np. że ich nastoletnie, grzeczne nastoletnie dzieci mogą uprawiać seks czy brać narkotyki. Albo że pary hetero mogą uprawiać różne rodzaje seksu ;)

Idę dziś późnym wieczorem na to usg. Denerwuje się jak nie wiem. Aż mnie brzuch boli.

reklama
Faktycznie, lepiej będzie jak znajdę sobie partnera do rozmowy o odrobine wyższym ilorazie inteligencji :-) :-) :-)

żenujący tekst. proponuję się oduczyć chamstwa, zanim zaczniesz z ludźmi rozmawiać. zero kultury.
tylko dlatego, że ktoś ma inne poglądy niż Ty nie oznacza, że możesz go obrażać albo że jest głupszy od Ciebie.

Idę dziś późnym wieczorem na to usg. Denerwuje się jak nie wiem. Aż mnie brzuch boli.

laska, dobrze będzie! tylko pamiętaj nas tu od razu powiadomić co i jak!

Do góry