reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Wichura właśnie uprzedzilas moje pytanie he he Dzwonilam do przychodni i oni powiedzieli ze pierw u nich muszę być u gin potem wykonają badania i ciekawa byłam czy tak wszędzie jest :-\

Ja sie dziś w koncu dodzwoniłam na karowa do endokrynologa i mam termin na 20 stycznia. Tylko dlatego tak "wcześnie" bo w ciazy jestem. Normalnie terminy późniejsze ;)

Ja dwie poprzednie ciąże prowadziłam prywatnie, ta też jest tak prowadzona. Moja lekarka zaproponowała, że badania zrobię na NFZ. Zawsze taniej. Bardzo się ucieszyłam z jej podejścia.

michalina_ch mogę się Ciebie zapytać, gdzie planujesz iść w Wawie na badania prenatalne (bo rozumiem, że robisz zarówno usg jak i test pappa?) Masz jakieś namiary na dobrego leakrza?

ja mogę polecić z ręką na sercu Babka Medica | Badania prenatalne Warszawa, test Pappa, usg w ciąży - ginekolog Warszawa Białołęka Żoliborz Targówek Śródmieście, moja przyjaciółka robiła tam badania, których nie pokrywało NFZ i była bardzo zadowolona. ceny nie są z kosmosu, a za to miło i fachowo.

reklama
a ja bylam dzis u dentysty i kurde zeby zdrowe oprocz jednej ósemki ktora trzeba usunac.. i moje pytanie bo nie wiem kidy sie za to zabrac? czy to bez roznicy czy to zrobie teraz czy kiedy indziej?

Do góry