reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Wiecie co ja juz nie daje rady :( naprawde ledwo juz chodze i nie mam juz sily :( siedze tyje i mam juz depresje :( te dwa tygodnie ktore zostaly do cc wydaja mi sie wiecznoscia :( nawet czytac ksiazki nie moge bo jakos nie potrafie sie skupic :(

reklama
Klaudia te 2 tygodnie szybko ci zleca. Ja mam jeszcze 40 dni to jest dopiero kupa czasu. W środę idę do mojego gina zobaczymy co powie, jestem ciekawa jak tam moja krociutka szyjka sie trzyma. Mam nadzieję że wytrzymamy do 37 tyg.

ja wam zapomniałam napisać, że mi w zeszłym tygodniu gdzieś na początku czop odpadł, "plumsnął" do ubikacji ;-) a potem miałam sporo wydzieliny jutro wizyta więc zobaczymy co powie gin, a brzuch mi sie obniżył jakieś 1,5- 2 tyg temu i ogólnie czuję, ze organizm się przygotowuje do porodu :-)
Goosiaczek super, ze już w domku przystawiaj do cyca choć nie woła co chwila rozkręcisz sobie laktacje :tak:
I tak jak pisze Nikita śpij jak dziecko śpi...korzystaj

kagusia ojojoj nie zazdroszczę, ale z tymi mandatami to nieźle ;-)
klaudia to jest chyba syndrom 9 m-ca mi sie też już nic nie chce a ja nie wiem kiedy nastąpi godzina "0", trzymaj sie pozytywnie z nami

No wlasnie ciekawe jak to jest z tym czopem bo mi tez juz wypadl jakis czas temu i tak siedze jak na szpilkach ale cos czuje ze mimo wszystko nic szybciej nie bedzie choc juz bym chciala

Dzieki Kati :) ja sie trzymam tylko dzieki wam :) bo jeszcze moj maz wczoraj znowu wymyslil wyjazd za granice na poczatku lipca ale o tym,to mi sie wogole juz nie chce mowic nawet :/ ale tak czytam ze Wy to jeszcze cos robicie gdzies chodzicie i wogole. Ja to juz tylko do lazienki sie tocze i tyle :/

Klaudia nie martw sie nie tylko Ty sie toczysz. Ja przytyłam bardzo mało bo 3-4 kg, a i tak czuje sie jak słonica. Mam 13-mies coreczke która daje solidnie popalić i jestem zmuszona do aktywnego życia, czesto w ciagu dnia jak maz jest w pracy nie mam kiedy zjeść. Marze o spokojnym odpoczynku. Jak mi ktoś w pierwszej ciazy mówił żebym korzystała póki moge to nie wierzyłam, teraz wierze i przyklaskuje. Szkoda tylko ze nie mozna sie ani wyspac, ani odpocząć na zapas...

Klaudia nędzne pocieszenie ale ja też tylko kibelek i tapczan ale to że względu na ta szyjke i tak od 4 tyg, a z domu wychodze tylko do gina.

Klaudia nie martw sie nie tylko Ty sie toczysz. Ja przytyłam bardzo mało bo 3-4 kg, a i tak czuje sie jak słonica. Mam 13-mies coreczke która daje solidnie popalić i jestem zmuszona do aktywnego życia, czesto w ciagu dnia jak maz jest w pracy nie mam kiedy zjeść. Marze o spokojnym odpoczynku. Jak mi ktoś w pierwszej ciazy mówił żebym korzystała póki moge to nie wierzyłam, teraz wierze i przyklaskuje. Szkoda tylko ze nie mozna sie ani wyspac, ani odpocząć na zapas...

Jeju 3-4 kg to marzenie ... to pomysl jak ja przytylam 13 :/ poki co...

reklama
Klaudia nędzne pocieszenie ale ja też tylko kibelek i tapczan ale to że względu na ta szyjke i tak od 4 tyg, a z domu wychodze tylko do gina.

Wlasnie ja tez przestalam sie ruszac miesiac temu kiedy mi powiedzial o skroconej szyjce. A teraz kiedy juz bym mogla wlasnie przestac uwazac to juz nie mam sily tak sie zalezalam na dobre

Do góry