reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Olga,koniecznie pisz co i jak :),bo my chyba na ten sam dzień termin mamy ;)....nie stresuj mnie ;).

ja dziś ogólnie mam jakiś słaby dzień....brzuch twardy,lekko pobolewa i trochę lek mam co to wszystko może znaczyć....jeszcze chyba nie jestem psychicznie gotowa na poród...moze dlatego,że Nat wylądowała 11 dni po terminie i to dla mnie takie oczywiste,że przed nic nie powinno sie dziać :/...

Ostatnia edycja:
reklama
Ahh jakaś szybka ta noc,ale wczorajszy dzień no to nawet nawet,udało się odświeżyć salon,do pełni szczęścia brakuje mi tylko ślicznych firanek-roletek,ale to grubszy wydatek,więc poczeka,i jedna ściana pomalowana w sypialni,może dzisiaj mimo niedzieli pomalujemy resztę,to jutro mogłabym dalej sprzątać:)

Ja w pierwszej ciazy mialam te wkladki wykrywajace wody a teraz nie udalo mi sie ich dorwac.

Bo je właśnie ciężko dostać, na all widziałam je kiedyś ale teraz na końcówkę ciąży zamawiać na all to za dużo chyba czekania

Olga trzymam kciuki! !! :)

Angi nie wiem czy tylko ja ale nie otwiera się lista w drugim wątku. Odkąd ostatnio coś tam dodalas. Ktoś jeszcze nie widzi tej listy?

Właśnie odświeżam listę więc może teraz będzie i u Ciebie ok ;)

Przypominam o pisaniu na pw ewentualnych terminów cc i wybranych imion jeśli takie są :)
Zobacz załącznik 696078

Dzien dobry

Ja wczoraj późnym popołudniem dostałam regularnych skurczy, wieczorem były co 10 minut i już się zaczęłam godzić z tym że mała zamierza wyleźć, ale jak wzięłam dwie nospy to się pomału uspokoiło. Mam termin cesarki na 9 lipca ( Angi, z telefonu nie umiem priva wyslac). W nocy brzuch bolał dość mocno a dzisiaj sie okazało że opadł i to bardzo - pewnie stąd te skurcze. Wolałabym żeby mała poczekała te kilka dni żeby w terminie być...

hej..:-)
ja po obiadku delektuje się ciszą, Krystian śpi a Wiktoria pojechała z mężem na basen.. zazdroszcze im trochę..:-)
po południu wybieramy się na kawę do teściów a mąż ma jechać do murzarza pogadać.. choć teraz ciężko będzie go nam znaleźć jak nas tamten wykiwał..
olga szkoda że nie rozkręciło się nic, ale już niedługo będziesz tulić synka bo jesteś jedna z pierwszych lipcóweczek :-)

Angi teraz widzę już listę :)

P.olga ja wieczorami mam trochę skurcze czasami mocniejsze i odrazu mi się przypomina porod i jak przechodzą to tez czuje duża ulgę ale z drugiej strony tak jak piszesz to trochę szkoda :)

Nikita trzymam kciuki żeby małą poczekala te parę dni. A dlaczego masz zaplanowana cc, bo nie pamiętam?

Ja jutro jadę na usg prywatnie bo po ostatniej wizycie nie byłam zadowolona. Chce się dowiedzieć ile mała mniej więcej waży itd. :)

reklama
Męczący dzień .. troche żeśmy pojeździli, byliśmy nad woda u teścia na rybach później na obiad do rodziców i takim cudem dopiero dotarliśmy do domu. Mnie od 2 godz strasznie bolą plecy na dole na zmianę z bólami miesiączkowymi .. może to skurcze przepowiadające bo tak właśnie tłumaczyła mi ten ból położna, musze tylko patrzeć jakie odstępy czasowe.
Chwile odsapniemy i idziemy składać łóżeczko, szczerze to nawet mi się nie chce dzisiaj tego zaczynać ale w tygodniu znowu nie uda nam się tego zrobić bo T za dużo pracuje i wraca dopiero wieczorami..

Do góry