reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Kati a którego masz urodziny ?Bo ja 27 czerwca ...okragłe 2*20 i tez właśnie myslę ,czy robic czy kupic torta.....
ja mam 29 :-) tyle, że 32 :-)
wydaje mi się, że nie (minęło 40 minut od zmiany wkładki i ta nadal sucha). może to nie były wody płodowe, chociaż wkładka taka mokrawa i na pewno to nie była taka wydzielina, jaką zwykle się widuje, że tak powiem. także nie wiem w sumie, może to coś po seksie q;
A nie sączył ci sie czop?

ja dziś padnięta jestem po zakupach budowlanych potem wam odpisze

reklama
Boże, ale mi ten weekend przez palce przeleciał. Wczoraj zanim się rano ogarnęłam to po południu do wieczora mieliśmy warsztaty z pierwszej pomocy dla dzieci i tak cały dzień zleciał. Dziś też w sumie wpadliśmy na chwilę do teściów i teraz patrzę, że już 19 z hakiem!! No po prostu nie wiem co robiłam cały dzień..

Nikita trzymam kciuki żeby małą poczekala te parę dni. A dlaczego masz zaplanowana cc, bo nie pamiętam?

Z powodu rozejścia spojenia łonowego i cukrzycy, dwa wskazania. U nas wszystkie cukrzycowe tną, takie mają procedury.

my juz jestesmy w domku :-):-)
maly spi i ja tez mam zamiar sie zdrzemnac bo w nocy budzil sie co 1,5 godziny na cyca

Fajnie że już w domku :-) Łap każdą drzemke, to troche potrwa zanim mały zacznie noce przesypiać ;) Ale jak tylko troszkę sił nabierze to nauczy sie pić więcej na raz i nie będzie aż tak często wołał :-)

reklama
Złożyliśmy łóżeczko.. obyło się o dziwo bez żadnych nerwów. Ale ja jestem niezadowolona .. nie tyle z łóżeczka bo wszystko z nim w porządku co bardziej z tego jak wygląda w pokoju .. inaczej to sobie wyobrażałam a nawet nie mam co innego wymyślić bo wszystko jest co do centymetra :no:
Nie wiem jak ja będę po porodzie wyciągać małą z łóżeczka.. wrr, najgorzej wymyślić sobie coś co potem okazuje się niewypałem :angry::no:. Puki co nie wchodze już dziś do tego pokoju, jutro je wyczyszczę, założę pościel i zobaczę co wtedy ..

Do góry