reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kornelia piekny ten tort :-) ja dzis mam dosc w nocy nie spalam bo przywiezli dxiewczyne do cc i pozniej caly czas do niej przychodzily pielegniarki. Od rana mam malego caly czas wiec nawet sie nie przespalam. Mam mawal pokarmu tak szybko:szok: maly nie umie jeszcze tak dobrze ciagnac ale kupilam te nakladki silikonowe i odrazu ciagnac jak smok i odciagnelam tez zeby mi sie zastoj nie zrobil.bo tyle pokarmu mam dzis wypisali by mnie juz do domu ale biore antybiotyk przez to ze te wody odeszly i pozno urodzilam. Jestem padnieta

reklama
Kornelia tort super :-)
goosiaczek super, ze mały pije :-) w domu nauczy sie z cyca ciągnąć :-) ciesz sie, że masz pokarm lepiej za dużo niż za m,ało :-)
nie zazdroszcze nocki

Gosia współczuję ci zmęczenia ale też zazdroszczę, jeszcze dzień lub 2 i będziecie się sobą cieszyć w domku ;-)
A my czekamy w napięciu, co nam nowy dzień przyniesie, mi już się dłużą te tygodnie...

Jak już chwalimy się tortami to ja się pochwale moim dziełem dla T które robiłam tydzień temu :)

Załączniki

• 1434825979778.jpg
    1434825979778.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 62
martyska też super :-)
j mam za tydzień urodziny i nie wiem czy cos upiec czy kupić... zależy jak dam rade...

jest tu któraś z mam? ja sama w domu tzn. M i mój brat na mieszkaniu zrywają podłogi itp. Mati spi a ja sie biore za książkę :-)

reklama
Do góry