reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ola ksiązkowo brzuch obniża się na 2 max. 4 tyg. przed porodem. Mi obniżył się 3,5 tyg. temu, a plan mam wytrwać jeszcze 4 tyg. No i to moje 2 dziecko. Szyjka póki co nie wskazuje, żeby coś miało się dziać.

Mi też już brzuch się opuścił pewnie za dwa tygodnie temu,nawet cześć czopa juz odeszła,a dalej toczę :),wiec różnie bywa :).niby lekarz wczoraj powiedział,że raczej do terminu x OM powinno być po sprawie,ale kto wie...w każdym razie paczka z koszulkami przyszła-można rodzić ;).

Michalina,gratulacje :)!kolejny lipcowy bobasek w czerwcu :) sic!

To mój czop chyba dalej na miejscu.. niema czasu na gadanie, zjadłam śniadanie i biorę się za sprzątanie- specjalnie kazalam pojechać T. Moim autem do pracy co by mnie nie korcilo gdzieś wyjść i uciec od tego balaganu. Wiec niema to tamto zaczynam od kuchni.
Tak po za tym to nocka ciężka, pobudka na siku co godzinę + dodatkowo bolacy brzuch i spojenie wrr..

No to gratulacje dla Michaliny :-)
Wiecie jak dobrze mieszkać na wsi? Ktoś widział wczoraj pogotowie i podobno pojechałam rodzic tylko czemu ja nic o tym nie wiem :-? :-D :-D :-D
Kurcze laski trzymajcie się bo zaraz z lipcowek będą same czerwcowki ;-)

Dzien dobry
Jak 5 lat temu siedziałam na majówkach to pierwsze urodzily sie bliźnieta w lutym, potem drugie bliźnięta w marcu i jeszcze jeden chlopczyk, a w kwietniu juz kilkanaścioro. Ostatnie cztery "majówki" urodziły w czerwcu. Niezły rozrzut był, my nie mamy aż takiego :)

reklama
Hej ja wczoraj miałam ciężki dzień,starsza córa miała jakiś baczący dzień,miałam mnóstwo planów a może połowę udało się z nią ogarnąć.Dzisiaj wstała i znowu marudzi...jak jej nie przejdzie to na będę następna a tu jeszcze masę sprzątania,trzeba w końcu pranie zrobić ah

Do góry