reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Kasienka ja nikogo nie znam ktoby mial ale sama mam na niego ochote. Aczkolwiek chyba Olga pisala ze u jej kolezanki sie kompletnie nie sprawdzil

reklama
To ja się chyba wstrzymam z bólami i jeśli nic nie będzie działało to dopiero zakupie;)
w planach moje dziecko ma być grzeczne ciche i bez kolki hihi

Kasienka ja nikogo nie znam ktoby mial ale sama mam na niego ochote. Aczkolwiek chyba Olga pisala ze u jej kolezanki sie kompletnie nie sprawdzil

tak, mojej przyjaciółki córka zaczynała płakać za każdym razem, jak ten miś się uruchamiał i musieli mu wymontować ten mechanizm, więc w rezultacie mają teraz bardzo drogiego pluszaka q; ja bym pożyczyła od kogoś i sprawdziła, czy na mojego małego zadziała.

O szumisiach nic nie wiem, ale za to szwagierka kupiła mi dla malutkiej misia który wydaje dźwięk bijącego serca. W sumie fajny gadżet bo odgłos jest delikatny a drgania takie przyjemne. No ale to nie mi ma się spodobać więc zobaczymy czy się sprawdzi..
Byłam w szpitalu, porozmawiałam z położną - super babeczka. Gdyby udało mi się na nią trafić przy porodzie to było by super .. wrazie czego mam numer telefonu, mam dawać znać jak coś się zacznie ;)
Nie wiem czy jest u was taki sklep jak szachownica ale u nas dzisiaj otworzyli outlet szachownicy. Na dole normalny sklep a na piętrze same poprzeceniane rzeczy na 5,10 i 15 zł - nie mogłam się oprzeć i musiałam pobrać kilka rzeczy ' na po ciązy, jak brzuszka nie będzie '. Wydałam 160 zł a wyszłam z dwoma torbami bluzek :-):zawstydzona/y:
A ktoś wie jak się czuje Michalina ?? :)

received_1143074312386396.jpg

Załączniki

• received_1143074312386396.jpg
    received_1143074312386396.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry