reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Kasienka ja nikogo nie znam ktoby mial ale sama mam na niego ochote. Aczkolwiek chyba Olga pisala ze u jej kolezanki sie kompletnie nie sprawdzil

reklama
To ja się chyba wstrzymam z bólami i jeśli nic nie będzie działało to dopiero zakupie;)
w planach moje dziecko ma być grzeczne ciche i bez kolki hihi

Kasienka ja nikogo nie znam ktoby mial ale sama mam na niego ochote. Aczkolwiek chyba Olga pisala ze u jej kolezanki sie kompletnie nie sprawdzil

tak, mojej przyjaciółki córka zaczynała płakać za każdym razem, jak ten miś się uruchamiał i musieli mu wymontować ten mechanizm, więc w rezultacie mają teraz bardzo drogiego pluszaka q; ja bym pożyczyła od kogoś i sprawdziła, czy na mojego małego zadziała.

O szumisiach nic nie wiem, ale za to szwagierka kupiła mi dla malutkiej misia który wydaje dźwięk bijącego serca. W sumie fajny gadżet bo odgłos jest delikatny a drgania takie przyjemne. No ale to nie mi ma się spodobać więc zobaczymy czy się sprawdzi..
Byłam w szpitalu, porozmawiałam z położną - super babeczka. Gdyby udało mi się na nią trafić przy porodzie to było by super .. wrazie czego mam numer telefonu, mam dawać znać jak coś się zacznie ;)
Nie wiem czy jest u was taki sklep jak szachownica ale u nas dzisiaj otworzyli outlet szachownicy. Na dole normalny sklep a na piętrze same poprzeceniane rzeczy na 5,10 i 15 zł - nie mogłam się oprzeć i musiałam pobrać kilka rzeczy ' na po ciązy, jak brzuszka nie będzie '. Wydałam 160 zł a wyszłam z dwoma torbami bluzek :-):zawstydzona/y:
A ktoś wie jak się czuje Michalina ?? :)

received_1143074312386396.jpg

Załączniki

• received_1143074312386396.jpg
    received_1143074312386396.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry