reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

gosiaczek jaki Twój maluszek zadowolony :-) slicznosci:-)

byłam na usg 3328 gram :-):-):-) rozwarcie 1cm jak to lekarz powiedział książkowo jak na ten etap na razie nic nie zapowiada

wcześniejszego porodu tylko mam więcej pić bo wody na granicy normy a za tydzień ktg :-)

reklama
Kurde lekarzom sie ktg nie podobalo... a u mnie cicho sza o jakimkolwiek robieniu ktg ...
W niektórych szpitalach można się po którymś tam tc (w moim po skonczonym 37.) zapisać się na ktg bez skierowania.
Poza tym Michalina pojechała na IP, bo miała skurcze itd, przyjęli ją na patologię i dlatego też miała robione zapisy.

Dokladnie, dziewczyny jeśli lekarze Wam nie zalecają ew. sami na wizytach nie robią - umowcie sie na własną rękę w szpitalu. Mi to podsunela lekarka żebym przyjezdzala na szpital w dni kiedy ona jest ew. umówić się do innego lekarza. Należy nam się to na NFZ wiec korzystajcie!

reklama
Witajcie lipcoweczki :-)

Tak wpadam na forum juz sporadycznie, ale dzisiaj zauwazylam, Wasz dzial i wspomnienia powrocily.
Ja na forum BB pojawilam sie ponad 10 late temu, jak dowiedzialam sie, ze bede lipcowa mamusia :-) Milenka pojwila sie na swiecie 22 lipca 2005, jak te 10 lat szybko zlecialo!!:szok:
Zycze Wam lekkich porodow, zdrowych bobaskow i samych radosci z macierzynstwa. Naprawde szybko lata mijaja.. ja juz mam malå pannice w domu ;-)

Pozdrawiam Was serdecznie. Lipcoweczka 2005 :-)

Do góry