reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

witam się z rana:-)
mnie dzisiaj o 6 obudził bół w krzyżu i podbrzuszu, taki typowy na miesiączkę.. wystraszyłam się trochę ale po 1,5h przeszło.. teraz dzidziuś się obudził więc raczej wszystko wporządku..:-)
julia współczuje bakterii mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.. a wiadomo skąd się wzięła?
Gosiaczek z dnia na dzień będzie lepiej :-)

reklama
Witam z rana ;-)
Mnie trzecia noc pod rząd boli brzuszek nisko,i leci jakąś woda że mnie,ale nie panikuje bo niewiele tego ale jakoś inaczej niż zwykle...A może to efekt placebo :-D
Na poprawę humoru moja Fanciocha,chyba miała słodkie sny sądząc po uśmiechu :-D

Załączniki

• 1434697110497.jpg
    1434697110497.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 63
hey :-) na zgage mi pomaga własnie zimne mleko a już w ostateczności rennie i niestety ta przykra dolegliwość towarzyszy mi już od kwietnia ale mam nadzieje po porodzie minie .......

ja już od 6 nie śpie ale leżałam w łóżku do 7.30 potem śniadanie bb no i już 9 idę się zaraz kąpać bo dziś mam usg ale pojedziemy trochę wcześniej na małe zakupu jakieś kosmetyki do szpitala bo nie będę targać np litrowego żelu po prysznic;-) skorzystam że mąż wziął wolne i go trochę wykorzystam ;-)

jula sepsa to brzmi groźnie ale już wszystko opanowane i idzie ku dobremu?

michasia nie martwisz się że wody ci się sączą? Może warto na ip albo tż poproś by w aptece kupił test na sączące sie wody?

Gosiu cóż mogę Ci powiedzieć, niestety to potrwa zanim będzie cacy. Ja po 12 h usiadłam na łóżko a potem modliłam się by jak najszybciej się położyć nawet nie wstałam po kolejnych 12-stu wstałam i było o niebo lepiej, chodź nie kolorowo poszłam pod prysznic i z każdą dobą było o niebo ok Tydzień i śmigałam już całkiem nie źle, a po ok 2-uch czułam się jak młody bóg. Znam dziewczyny, które wstały i szły jak taran i znam takie co narzekały po 2 mc jak je ciągnie i boli. Nie ma reguły, co organizm to inna historia. Na pocieszenie... będzie dobrze :) Co do tego wyspania i odpoczynku, zaczęłam rozpatrywać przez info n/t samopoczucia po drugim cc czy nie odgadać się z położnymi by mały w drugiej dobie też u nich spał na noc tylko niech przyniosą na karmienie

michasia nie martwisz się że wody ci się sączą? Może warto na ip albo tż poproś by w aptece kupił test na sączące sie wody?

Gosiu cóż mogę Ci powiedzieć, niestety to potrwa zanim będzie cacy. Ja po 12 h usiadłam na łóżko a potem modliłam się by jak najszybciej się położyć nawet nie wstałam po kolejnych 12-stu wstałam i było o niebo lepiej, chodź nie kolorowo poszłam pod prysznic i z każdą dobą było o niebo ok Tydzień i śmigałam już całkiem nie źle, a po ok 2-uch czułam się jak młody bóg. Znam dziewczyny, które wstały i szły jak taran i znam takie co narzekały po 2 mc jak je ciągnie i boli. Nie ma reguły, co organizm to inna historia. Na pocieszenie... będzie dobrze :) Co do tego wyspania i odpoczynku, zaczęłam rozpatrywać przez info n/t samopoczucia po drugim cc czy nie odgadać się z położnymi by mały w drugiej dobie też u nich spał na noc tylko niech przyniosą na karmienie

Czekam na więcej... Jeśli faktycznie się Sącza musi być powtórka z rozrywki...ale kupie to w aptece-masz rację,dla świętego spokoju :-)

Angi ja dosc dobrze zniosłam cc, mimo ze była to najgorsza operacja jaka przeszłam do tej pory. 4-go dnia pojechałam jeszcze raz do szpitala, do pracy, do lekarza, na zakupy i ugotowałam obiad:) bezpośrednio po cc dostałam ze dwa zastrzyki z pyralginy a pozniej to paracetamol w tabletkach!
Na inflanckiej to tak jest ze pierwsza noc po cc nie ma sie dziecka przy sobie, na druga juz tak, a jak chcesz zeby ktoś sie dzieckiem w nocy zajął to trzeba sobie wykupić pielęgniarkę. Dziewczyna która ze mną na sali leżała wzięła ta opcje ale nie wiem ile płaciła.

reklama
Do góry