reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Gosiaczek,gratulacje :)!

W ogóle jak tak was czytam,o tych dolegliwościach różnych i porodach,to aż mnie tu i ówdzie pobolewać zaczyna ;)....ogólnie to bardzo spoko znoszę finisz,chyba nawet lepiej niż z córką :).dziś byłam na wizycie i gin powiedział,że poród się zbliża,ale to jeszcze nie dziś :) i dobrze,że nie dziś bo dopiero jutro kurier przywiezie paczkę z koszulkami do szpitala :)....chyba czas spakować torbę ;P.....pewnie ostatnia jestem,co???

Dobrej,przespanej nocki dziewczynki :)!

Ja mam cc w czwartek i dalej nie spakowana ;)

A w ogole troche was postrasze. Dostalam swoj wypis i infekcja ktora mam ja i maly to sepsa...

O kurde a jak mały? To przez tą infekcję ? Czyli spese jak byś miała w ciązy już?

Czy tylko ja taka wyrodna mama i wcale mi się nie śpieszy do rozwiązania mimo że jest cholernie ciężko? :D

Serio tak mi zleciała ta ciąża a jeszcze dzisiaj już piątek i wychodzi na to że się spotkam z młodym za 6 dni a tu tyle do zrobienia ze szok :D
Łóżeczko w week przywieść, ubrać,torbę spakować. Poprać wszystko by nic nie zalegało. Przygotować zestawy małej do przedszkola na czwartek i piątek. Wyparzyć smoczki i butelki. No i liczyć że ostatnie zamówienie dojdzie przed porodem he he Wanienkę ze stelażem przynieść, podłączyć nianię i ją sprawdzić ( oo to dzisiaj zrobię :D) sporo tego ;)

reklama
Gosiaczek, a czemu nie mogli dłużej czekać?

Dziewczyny pozdrawiam z Torunia. Super dzień, ale padam:)
Bo wody odeszly zreszta przez to ze czekali i tak ponad 30 godzin teaz sprawdzaja czy jakiejs infekcji nie ma, ale na szczescie nie ma tylko lezy tez pod inkubatorem zeby sie wygrzac. Wczoraj 2 razy go dostalam do karmienia jest taki malutki. Dzis juz musze wiecej wstawac i vhodzic wczoraj tylko 2 razy wstalam :-( tak boli ten brzuch, dzis musi byc juz lepiej

Gosiaczek grunt ze wszystko dobrze sie skonczylo:)
Na ranę po cc niestety sposob jeden, chodzic, chodzic, chodzic. Najgorzej jak sie zalezysz to wtedy cieżko jest, a tak mozna śmigać po 3 dniach:)

Gosiaczek dziecko masz w inkubatorze to wstawać w nocy nie musisz;) przynajmniej sie wyśpisz;) chociaż wiem z doświadczenia ze hormony biorą gore i spac sie w szpitalu nie da...
Klaudia nie ma sie czego bać, do przeżycia jest:)

No dzis przespalam cala noc :-) klaudia nie boj sie nic nie cxujesz tylko najgorzej jest wstac a jak juz wstaniesz to jakos sie kulejesz :-D ja sie smieje ze taki balkonik by mi sie przydal do chodzenia teraz

reklama
Do góry