reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Uuu to nie wiedziałam, że tam taki wypas... trzeba było iść na te dni otwarte obejrzeć ehhh. No nic, może się uda na następne. A Ty opłacasz położną w Rydygierze, bo tam to jest ponoć popularne?

Tak, opłacam. Szczerze to właśnie to mi się ram spodobało ze jasno wiadomo komu ile i za co, a nie dawanie do kieszeni nie wiadomo komu i ile... nie umiem zresztą tak dawać Lubie jasny przekaz. Dobre jest to ze jeśli polozna nawali ew. nagle pójdę na cięcie to nie płacę jej. Płaci się przy wypisie. Warunki są niestety takie sobie ale ludzie mi odpowiadają, bynajmniej tych których tam spotkałam.

reklama
Ooo Gosiaczek trzymam kciuki dawaj znać :)

Człowiek poszedł się zdrzemnąć a tu takie newsy ;) weszłam i od razu wiedziałam że coś się dzieje he he tyle stron w tak krótkim czasie ;)

Kiedyś wyjdę z siebie, zejdę piętro na dół, walne w pusty łeb sąsiada, wrócę i odetchnę z ulgą, że tylko walnęłam, a nie ubiłam. Ten człowiek mnie dobija. 2 lata temu sąsiadce z rur sączyła się woda i zalała mnie i jego. Nie duże plamki, więc machnęłam ręką, sąsiadka starsza babeczka to nie będę jej przecież z pędzlem ganiać. Ten chyba też dał spokój, ale teoretycznie, bo praktycznie non stop coś, z administracji ludzi ciąga, że plama się powiększa, dziś 3-ci raz (ogółem od zajścia) był typ i jeszcze mnie obudził. Ja spałam na waleta, więc wiecie jak się człowiek wkurzyć może, gdy na szybko musi się ubrać bo w drzwi walą wrrrr to dodajcie sobie frustrację ubrać z bóle kości łonowej, zgagą i mega brzuchem ehhh. Oczywiście u mnie sucho i u sąsiadki sucho, jeszcze nie winny człowiek z deka opieprz dostał. Nie wiem kto to, bez plakietki pokazuje jakąś zwykłą kartkę a4 i żebym go wpuściłam, więc mówię że chyba żarty sobie stroi kartkę z napisem spółdzielnia mogę mu zapasową wydrukować od ręki itd, no ale szedł winowajca, więc się wyjaśniło że faktycznie gość z techniczne z mojej spółdzielni. Niech ja go spotkam zaraz schodząc to nie ręczę za siebie, serio.

Lece na zakończenie roku do córci :D

O rety to chyba się zaczyna...
Gosiaczek trzymam &&&&&
Ja dziś od rana mam skurcze takie qurcze odczuwalne,że wzięłam się za pakowanie torby heh

O rety zaczyna się, Gosiaczek trzymam kciuki za was, nie odzywasz się kilka godzin pewnie siedzisz na IP, daj znać jak i co. O matyldo zaczynam panikować, ja nawet nie wiem w co się spakować, zero organizacji:szok::szok::szok:

reklama
Gosiaczek trzymam &&&&&&&

Miq a ty na kiedy masz termin? Trzymam &&&&

Waaah juz się zaczyna matko naszczescie byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam juz ostatnie rzeczy pampersy itd. Jeszcze tylko czekam na kuriera ma przyjść paczka z gemini, pościel, nowe kółka do wozka bo te po córci brzydkie się zrobiły i jeszcze parę gadżetów ma przyjść :)

Jutro mam wizytę trzymajcie kciuki. Stresuje się czy mała się Obróciła....

Do góry