reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Asia pierwszy okres po porodzie jest taki obfity. Jakiś czas się nie.oczyszczalo więc czemu się dziwić :)
Spoko, na pewno nie dzieje się z Tobą nic niepokojącego

reklama
Ja się na tym za bardzo nie znam, ale wydaje mi się, że dopóki karmisz hormony mogą szaleć, a tak naprawde dopiero po zakończonym karmieniu zaczynają się stabilizować, być może jesdni odczuwają te zmiany bardziej, a inne są bardziej wrażliwe, i też pewno ma wpływ ilość hormonów przed ciążą i jak te proporcje uległy zmianie w ciąży i w jakiej proporcji zmalały po

Pat,
Wiem, już mnie sąsiadka uświadomiła i poratowała tabletkami przeciwbólowymi, bo ja oczywiście nieprzygotowana :D
Mam nadzieję, że kolejny okres będzie łagodniejszy ;)

asia,
takie same myśli mnie naszły :)

Kto pyta - nie błądzi. Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi :)

Asia faceci to przeważnie mają specyficzny charakter ;)

Ja okresu nie miałam jeszcze od ciazy, więc może dopiero pojawi sue jak skończę karmic, aż dziwnie będzie, po takiej przerwie :)

A my dziś byliśmy u ksiedza i 3. Października prawdopodobnie chrzcimy ;)

Asia skoro staracie się o dziecko drugie to chyba jest prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciąże. wtedy trzeba mieć testy w domu bo z fusów nikt nie wywróży.

ja miałam dopiero 1 okres po porodzie a drugi cos ni może nadejść a to już mc minął i jestem już tak tym wq że chyba jak przjdzie to będzie potop.

dzisiaj gotuje zupke małemu, muszę doczytać jakie warzywa mogę mu smiało dawać bo skromnie mam ziemniaka marchwke i pietruszke

aga fajnie , żeby tylko nie lało Wa, bo super sobie zdj możecie zrobić na tle tych kolorowych liści :-)

my już 3 tyg po..i jakoś nie widzę, żeby diabeł został wypędzony :v

reklama
Do góry