reklama
Ja się na tym za bardzo nie znam, ale wydaje mi się, że dopóki karmisz hormony mogą szaleć, a tak naprawde dopiero po zakończonym karmieniu zaczynają się stabilizować, być może jesdni odczuwają te zmiany bardziej, a inne są bardziej wrażliwe, i też pewno ma wpływ ilość hormonów przed ciążą i jak te proporcje uległy zmianie w ciąży i w jakiej proporcji zmalały po
Asia86Wro
Fanka BB :)
Pat,
Wiem, już mnie sąsiadka uświadomiła i poratowała tabletkami przeciwbólowymi, bo ja oczywiście nieprzygotowana
Mam nadzieję, że kolejny okres będzie łagodniejszy
asia,
takie same myśli mnie naszły
Kto pyta - nie błądzi. Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
Wiem, już mnie sąsiadka uświadomiła i poratowała tabletkami przeciwbólowymi, bo ja oczywiście nieprzygotowana
Mam nadzieję, że kolejny okres będzie łagodniejszy
asia,
takie same myśli mnie naszły
Kto pyta - nie błądzi. Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
Asia faceci to przeważnie mają specyficzny charakter
Ja okresu nie miałam jeszcze od ciazy, więc może dopiero pojawi sue jak skończę karmic, aż dziwnie będzie, po takiej przerwie
A my dziś byliśmy u ksiedza i 3. Października prawdopodobnie chrzcimy
Ja okresu nie miałam jeszcze od ciazy, więc może dopiero pojawi sue jak skończę karmic, aż dziwnie będzie, po takiej przerwie
A my dziś byliśmy u ksiedza i 3. Października prawdopodobnie chrzcimy
Asia skoro staracie się o dziecko drugie to chyba jest prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciąże. wtedy trzeba mieć testy w domu bo z fusów nikt nie wywróży.
ja miałam dopiero 1 okres po porodzie a drugi cos ni może nadejść a to już mc minął i jestem już tak tym wq że chyba jak przjdzie to będzie potop.
dzisiaj gotuje zupke małemu, muszę doczytać jakie warzywa mogę mu smiało dawać bo skromnie mam ziemniaka marchwke i pietruszke
ja miałam dopiero 1 okres po porodzie a drugi cos ni może nadejść a to już mc minął i jestem już tak tym wq że chyba jak przjdzie to będzie potop.
dzisiaj gotuje zupke małemu, muszę doczytać jakie warzywa mogę mu smiało dawać bo skromnie mam ziemniaka marchwke i pietruszke
reklama