reklama
Zależy co masz na myśli mówiąc o wahaniach hormonalnych..zmęczona to ja też jestem bo w ciąży spać nie mogłam i teraz od 5.5 mca również poza tym każdemu zdaża się gorszy dzień i nie trzeba tego od razu konsultować z lekarzem 
Poza tym najlepsza rada to wylyzować troszkę
Poza tym najlepsza rada to wylyzować troszkę
Asia86Wro
Fanka BB :)
Chodzi mi raczej o objawy "ciążowe": mdłości, wyczulony zapach (czasami czuję zapachy, których nie czują inni
) huśtawka nastrojów itp. Tak na maxa zaczęło się przed ostatnią, a (pierwszą po porodzie) miesiączką. Nigdy jednak nie miałam takich objawów pms'u, więc nie wiem czy coś z tym robić
Zmęczenie i niewyspanie to zupełnie inna para kaloszy.
Aaa i to nie jest jeden "gorszy" dzień. To się ciągnie już kolejny miesiąc, bez przerwy
Aaa i to nie jest jeden "gorszy" dzień. To się ciągnie już kolejny miesiąc, bez przerwy
Może coś zaskoczyło i będzie drugi dzidziuś?
Asia skoro przed miesiączka to dama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Po porodzie licznik się zeruje i okresy mogą być całkiem inne.niż wcześniej co za tym idzie symptomy zbliżającego się okresu też
Asia skoro przed miesiączka to dama odpowiedziałaś sobie na pytanie. Po porodzie licznik się zeruje i okresy mogą być całkiem inne.niż wcześniej co za tym idzie symptomy zbliżającego się okresu też
Asia86Wro
Pat,
jeszcze przed okresem byłam prawie pewna, że zaskoczyło
Potem przyszła miesiączka i stwierdziłam, że taki pms. Tyle, że okres dawno minął, niedługo powinnam znowu dostać, a objawy ciągle się utrzymują. Nie przejmowałabym się tym, ale wyczulenie na zapachy i mdłości robią swoje,, Zjeść nie idzie, a przecież przy kp powinnam dbać o regularne posiłki.
A bardziej wyluzować bym chciała, ale facet mnie denerwuje - ma specyficzny charakter ;P
jeszcze przed okresem byłam prawie pewna, że zaskoczyło
A bardziej wyluzować bym chciała, ale facet mnie denerwuje - ma specyficzny charakter ;P
Idź do apteki, kup test i będziesz wiedziała
po co się zastanawiać i myśleć nad tym skoro można mieć pewność w 3min. Jak wyjdzie negatyw to pewnie pms. Raczej nic groźnego ale jak sie martwisz możesz zrobić sobie podstawowe badania krwi.
Pat,
jeszcze przed okresem byłam prawie pewna, że zaskoczyłoPotem przyszła miesiączka i stwierdziłam, że taki pms. Tyle, że okres dawno minął, niedługo powinnam znowu dostać, a objawy ciągle się utrzymują. Nie przejmowałabym się tym, ale wyczulenie na zapachy i mdłości robią swoje,, Zjeść nie idzie, a przecież przy kp powinnam dbać o regularne posiłki.
Asia z tym wyczuleniem na zapachy może coś jest, bo ja też tak mam. Na początku myślałam, że mi się wydaje, ale teraz czasami bywa to uciążliwe. O ciąży też pomyślałam tym bardziej, że po połogowym krwawieniu, które trwało prawie, że 6tyg, teraz zero. Tyle, że u mnie to byłby już ponad 3 miesiąc, bo strzał byl tylko jeden.
Asia86Wro
Może faktycznie lepiej najpierw zaopatrzyć się w test, a potem myśleć, co dalej. W ostateczności może mam ciążę urojoną
Wszystko możliwe, jak człowiek wiecznie niewyspany ;P A dodatek nieradzący sobie za bardzo z nową sytuacją tatuś. Jakbym dwójkę dzieci w domu miała.. :]
reklama
Asia86Wro
asia,
u mnie po połogowym krwawieniu miałam jeszcze jedno po miesiącu i plamienie po kolejnym. Niecały miesiąc temu już miałam konkretny okres, tyle krwi to ja jeszcze na raz nie straciłam
Dlatego własnie zastanawiam się, czy to nie hormony.
u mnie po połogowym krwawieniu miałam jeszcze jedno po miesiącu i plamienie po kolejnym. Niecały miesiąc temu już miałam konkretny okres, tyle krwi to ja jeszcze na raz nie straciłam