reklama
Asia dopytaj się lepiej. Bo to dziwne że po niskiej masie stwierdzi£a skazę i tak drastyczną dietę...
Adaś wczoraj miał zadką kupę dziś twardą...więc to różnie bywa
A Ty tylko kp?? Tto tym bardziej możliwe żadkie kupy...
Adaś wczoraj miał zadką kupę dziś twardą...więc to różnie bywa
A Ty tylko kp?? Tto tym bardziej możliwe żadkie kupy...
aneczka1984
Fanka BB :)
Aga - my po jabłuszku. Miłością na razie nie zapałał, z 7 łyżeczek może zjadł. Kupa potem była, ale normalna. jutro powtarzamy:-)
a my dzis po probie brokula, chyba nie smakowal krzywila sie jakbym jej cytryne dala haha zjadla raptem pare lyzeczek, a raczej polowek lyzeczki a jak potem chcialam dac cycka to jeszcze mi tym brokulkiem rzygla
jutro chyba dam jej jakas zupke z marchewki i ziemniaka a w piatek zaczynamy owocki
Asia no to moze byc przy alergii, u mojej jak miala ta skaze i przestalam jesc nabial to mi sie wydawalo ze i ulewanie jej przeszlo bo na poczatku mi az tak chlustala strasznie, choc Moj mowi ze przesadzam i ze to pewnie nie od tego bylo...
jutro chyba dam jej jakas zupke z marchewki i ziemniaka a w piatek zaczynamy owocki
Asia no to moze byc przy alergii, u mojej jak miala ta skaze i przestalam jesc nabial to mi sie wydawalo ze i ulewanie jej przeszlo bo na poczatku mi az tak chlustala strasznie, choc Moj mowi ze przesadzam i ze to pewnie nie od tego bylo...
reklama