reklama
My też narazie nie jedziemy nigdzie, ale mamy do wykorzystania do końca roku jednodniową wycieczke do berlina, mój wygrał na imprezie zakładowej. Ale to wolę poczekać akurat jak mala jeszcze podrosnie
My to juz nieraz szczepić się byliśmy, teraz mamy 18. Sierpnia.
Marela mój jakiś czas temu usłyszal jakby Majka tata powiedziała
Ja od paru dni w końcu maluje szafki dla małej, jak już skoncze i wstawimy do pokoju to pokaze wam niestety tak szybko nie idzie bo niestety trzeba aż 3 warstwy bo kolor przebijał. No a cały dzień też nie da rady poświęcic więc maluje na raty
Aneczka my też,w sobotę znow robilismy i jeszcze parę mi zostało, czestuj sie
My to juz nieraz szczepić się byliśmy, teraz mamy 18. Sierpnia.
Marela mój jakiś czas temu usłyszal jakby Majka tata powiedziała
Ja od paru dni w końcu maluje szafki dla małej, jak już skoncze i wstawimy do pokoju to pokaze wam niestety tak szybko nie idzie bo niestety trzeba aż 3 warstwy bo kolor przebijał. No a cały dzień też nie da rady poświęcic więc maluje na raty
Aneczka my też,w sobotę znow robilismy i jeszcze parę mi zostało, czestuj sie
Załączniki
Ostatnia edycja:
My też mamy skierowanie. Udało mi się nawet dorwać termin na następny dzień, ale nie mogłam z niego skorzystać. Teraz jesteśmy za granicą i pójdziemy dopiero po powrocie.
Na basen wybieramy się też po powrocie, nie mogę się doczekać
Na basen wybieramy się też po powrocie, nie mogę się doczekać
dygotka tak naprawdę to pieczenie to chwila ;-) całę przygotowanie do pieczenia wiećej zajmuje hehe
ja to przygotowuje w miedzyczasie, mam wszystko odmierzone, wyliczone i jak jest chwila to znikam na 10 min w kuchni i gotowe
dzisiaj gofry znowu zrobię
ja to przygotowuje w miedzyczasie, mam wszystko odmierzone, wyliczone i jak jest chwila to znikam na 10 min w kuchni i gotowe
dzisiaj gofry znowu zrobię
reklama
sataga
Fanka BB :)
Aga chalwy są bez mleka