reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

dygotka - na fb też nic się nie dzieje, aż się zastanawiam, czy mi tam na pewno wszystko działa, bo ciiiisza jak tutaj :-) dobrej nocki!
aga - jeszcze raz robiłam dziś małą porcję drożdżówek, bo taką chęć na nie mam, że szok. a wczoraj byli znajomi i wyjedli wszystko :-)

reklama
Cześć laski. Nie nadrabiam ani tu ani fb. Młoda rośnie. Nie wiem ile cm bo pani doktor nie mierzy. Za to 5600 waży my. I pierwsze szczepienie za nami. Poza tym chodzimy na pływanie niemowląt - pierwsze nurkowanie za nami :) i w sierpniu jedziemy na tydzień nad morze. To tak w telrgraf8cznym skrócie. Aaa moja jagodzianka w nosie ma leżenie. Akceptowalne pozycję to na brzuszku bądź w pionie. Leżenie na plecach ujdzie tylko podczas snu i na basenie

Milia ja od początku mówiłam ze zaszczepić mam plan po skończonym 3 msc. Kolejne wyznaczyła nam na 17.08 ale już wiem że nie pójdę bo nam morze jedziemy

Cześć dziewczynki:) No faktycznie produkcji to tu nie ma. Raz-dwa razy w tygodniu tu zaglądam bo czasu brak i zawsze doczytuję zaległości :)
Milia my tez późno szczepieni:) Adaś w czwartek skończył 3 miesiące a pierwsze szczepienie dwa dni wcześniej.:)
No i też skierowanie dostaliśmy od pediatry i neurologa na rehabilitacje i usg główki. We wtorek usg, a pierwsze spotkanie z rehabilitantem w czwartek. Ech... Zazdroszczę Wam tych wakacyjnych wyjazdów... My w tym roku tylko tygodniowy wyjazd do rodziców 30 km od Warszawy..... A mój ciągle na wyjeździe... Jak tęskno mi to tylko ja wiem... Już 1,5 miesiąca sama z dwójką walczę.... Jakiś słabszy psychicznie czas mnie dopadł......
Urlopowiczkom słońca życzę!!!!!!!

Oltoma, my nigdzie nie wyjeżdżamy, więc Cię rozumiem. Bardzo szybko macie terminy na usg i rehabilitację, ja na usg w czerwcu umówiłam się dopiero na wrzesień, a na rehabilitację ciągle nie dostałam terminu, już drugi m-c chodzimy prywatnie...

Aylin juz nurkowanie? Fajnie. My juz 3 razy bylismy na basenie. Ok 2 h kazdy raz i tez karmilismy sie. A najlepsze ze tam gdzie moglam sie schowac bylam akurat pod kamera;) ale ciul pieluszka sie zaslonilam;)
A Tymi moglby nie wychodzic z wody. Banan caly czas. Nawet jacuzzi zaliczylismy.

Do tego dzis na rekach u M jak podeszlam mlody tak jakby powiedzial "mama". I to sie zdazylo dzis 3 razy.

My za tydzien nad morze wybywamy. Jakos boje sie drogi no ale nie ma wyjscia.

Za 3 dni konczymy 4 msc i tez nie spieszy mi sie do rozszerzania diety. Mysle ze jeszcze 1,5 -2 msc. Rosnie pulpecik na moim to niech wcina jak matka daje;) . zreszta na wadze domowej wyszlo mi wczoraj 8100 wiec i tak duzo. A nosic potem takiego klocuszka nie bedzie fajnie.

Milia źle popatrzyła. Na 17 ale września. My na basen chodzimy na kurs i oprócz tego sami. Nurkowanie na 2 zajęciach. Jagodzianka z wody by nie wychodziła. Nawet jeść nie chce. Gorzej po wyjściu bo zmęczona i głodna i nie wie za co pierwsze się zabrać. Do jacusi nie chodzę. Tuska mi złapała tam bakterie. I lepiej z dziećmi omijać tego typu przybytki

reklama
Fajnie ze macie lekcje pływania u nas nic takiego nie ma kiedyś z antkiem chodziliśmy i było super a teraz na własną rękę chodzimy
A jacusi tez omijam to wanna z samym syfem nie wskazana dla dzieci

Do góry