reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
U mnie jak u aga24073. Smoki nie pasuja ale piastki , paluszki pcha. Na gryzaki za wxzesnie bo nie utrzyma.
Moja była wybitnie antysmoczkowa ale jak kiedyś jej podałam wieczorem przy usypianiu, tak teraz musi coś ciumkac zasypiajac. Jak nie dam smoczka, to ciumka paluchy... Nam najpierw podchodzila zwykła kauczukowa kuleczka, ale ostatnio lovi wrócił do łask i mam wrażenie, że nawet łatwiej jej go złapać niż większą kulke
kifsi
Fanka BB :)
witam po weekendzie :-) pogoda dziś do bani więc będziemy sie nudzić w domu :-(
u nas smoczek najtańszy kauczukowy podszedł i puki co działa
współczuje wam problemów brzuszkowych , ja jem wszystko i puki co tfu tfu jest ok
aneczka - ja mam dziś taki dzień ,że z łóżka bym nie wychodzila :-(
wczoraj po roku przyszła pierwsza @ :-( qurcze myslałam ,że jeszcze poczeka :-(
u nas smoczek najtańszy kauczukowy podszedł i puki co działa
współczuje wam problemów brzuszkowych , ja jem wszystko i puki co tfu tfu jest ok
aneczka - ja mam dziś taki dzień ,że z łóżka bym nie wychodzila :-(
wczoraj po roku przyszła pierwsza @ :-( qurcze myslałam ,że jeszcze poczeka :-(
te piastki w buzce to taki etap poznawania swiata jakby nie pchaly do buzi to bylby powod do zmartwien
ale wcale to nie znaczy ze zaczna ssac kciuka
my cos ze smoczkiem musimy pokombinowac bo jak zassie mocno przy zasypianiu to az odcisk na buzi zostaje a niby smok 0-6 miesiecy :/
dzisiaj zwazylam mala co prawda na wadze lazienkowej i miala ok 6200 czyli calkiem ladnie bo 3 tyg temu miala 5500
ale wcale to nie znaczy ze zaczna ssac kciuka
my cos ze smoczkiem musimy pokombinowac bo jak zassie mocno przy zasypianiu to az odcisk na buzi zostaje a niby smok 0-6 miesiecy :/
dzisiaj zwazylam mala co prawda na wadze lazienkowej i miala ok 6200 czyli calkiem ladnie bo 3 tyg temu miala 5500
Asia86Wro
Szaj,
u nas tak samo - przy zasypianiu samemu konieczny jest smok. Bez niego piąstki w buzi i nie zaśnie :/
kifsi,
ja to po 6,5 tygodnia od urodzenia Małej miałam @. Tzn tak mi się wydawało, że to to. Bo następne to tylko jakieś lekkie krwawienie albo plamienie. Pod koniec miesiąca idę do gina. Coś czuję, że hormony mi się nie ustabilizowały :/
u nas tak samo - przy zasypianiu samemu konieczny jest smok. Bez niego piąstki w buzi i nie zaśnie :/
kifsi,
ja to po 6,5 tygodnia od urodzenia Małej miałam @. Tzn tak mi się wydawało, że to to. Bo następne to tylko jakieś lekkie krwawienie albo plamienie. Pod koniec miesiąca idę do gina. Coś czuję, że hormony mi się nie ustabilizowały :/
reklama
nacias
Ja pierwszą @ dostałam 5,5 tygodnia po porodzie, potem po 22 dniach, potem po 30 dniach i czekam, bo na dniach następna. Ale mam masakrycznie obfite jak nigdy
Jeśli chodzi o smoczek, to ja kupiłam jak zbierałam wyprawkę do szpitala. Wybraliśmy 0+, ale taki trochę nietypowy. Jak urodził się Karol to myślałam, że będzie za duży, ale o dziwo podpasował mu od razu. Dla porównania na zdjęciu Lovi 3-6 miesięcy, który dostałam za udział w programie (testowanie i opiniowanie). Ten pierwszy lepszy, bo nie przylega do buźki. Ten z Lovi Karol też polubił, ale ja nie bardzo, bo jak go zassał to mu się odcisnął na buźce.
Jeśli chodzi o smoczek, to ja kupiłam jak zbierałam wyprawkę do szpitala. Wybraliśmy 0+, ale taki trochę nietypowy. Jak urodził się Karol to myślałam, że będzie za duży, ale o dziwo podpasował mu od razu. Dla porównania na zdjęciu Lovi 3-6 miesięcy, który dostałam za udział w programie (testowanie i opiniowanie). Ten pierwszy lepszy, bo nie przylega do buźki. Ten z Lovi Karol też polubił, ale ja nie bardzo, bo jak go zassał to mu się odcisnął na buźce.
Załączniki