reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Moja też jeszcze nic nie robi, nawet nie obczaiła że ma rączki. Nogi tylko dźwiga do połowy i czasami tak jakby próbowała się dźwignąć z rekami obok głowy zgiętymi jak do brzuszków i tak sie ze 2 cm podnosi. I dużo patrzy. I jest małym cwaniakiem wie że na płacz zrobimy co zechce hahaha

reklama
Kuklaki moja też parę razy jakby się chciala udźwignąć tak ;) zamiast rączki do buzi to buzka fo raczek jakby chciala sięgnąć i się zginąła tak, ale na lezaczku. A z płaczem to u nas nie rąk źle bo ja jak widzę ze udaje to staram się tak nie brać jej tylko ewentualnie zagadac, zająć czymś ;)

Dzień Dobry :)

Biedne jesteście z tymi zasranymi dniami :) u nas tez się zdarzają :)

Doli - ja się ostatnio zastanawia ile pociagne z KP :( bo ostatnio coraz częściej butle dostaje :(

Asia - mój tez nic jeszcze nie robi :) nie przewraca się na brzuch ani w druga stronę itd. Pułki co nie martwie się :) ma czas :)

Dygotka - udanego wypoczynku :)

Qrcze popsuly nam się plany urlopowe :( i teraz mam niezla rozkiminke co zrobić :)

Aha czy my mialysmy na forum trola ? Bo przypadkiem trafilam na pewien post , o co chodzi ?

O kurcze ja też nic nie wiem?
Pamiętam, że na czerwcówkach 2010 był trol, z opisem historii, że dziecko krótko po narodzinach zmarło, jak to czytałam (a byłam z tydzień po porodzie) ryczałam jak bóbr, ale na szczęście dziewczyny szybko go rozkminiły ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry