reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja tam już nie kombinuje z tym smokiem mały i tak zasypia ładnie przy piersi albo gadając z misiem tylko jedno co mnie martwi to to że za choinkę nie chce z butli pić ani mleka ani wody czy herbaty i jestem U wiązana dziś karmiłam na głównym deptaku w Sarbinowie masa ludzi a ja z cycem i jeszcze co chusta się Guciowy odwiedziła kręci się steka

reklama
hej

Mojemu maluchowi chyba minął skok bo i je lepiej i śpi wiecej, uff..:-)

cały lipiec i sierpień mam rozplanowany wiec cały czas coś..aktualnie szukam ubranka do chrztu już za wczasu..no i chyba jakieś ubranka zamówie.. bo rośnie i rośnie..
włosy gubi (cały materac we włosach jak od kota haha )

oltoma u nas też żadnej diety, nie wyobrażam sobie tego nawet jak funckjonować - wiadomo można i trzeba no ale to sporo wyrzeczeń, chyba jakby mój mial skaze to bym odpuściła to kp całkiem .. a tak to cyckujemy a już od miesiąca odstawiam hahaha i się zebrać nie umiem :laugh2: my mamy smoki lovi, mały jakoś nie przepada za nimi zbytnio a ja nie kupuje nowych albo ten albo żaden, kciuków nie doi, piąstki ssie ale to normalne..ślini się na potęge..

dygotka no bo nie przyzwyczajony.. :/ może smoczek z butelki mu nie pasuje? masz silikonowy ?może te żółte lepsze? może spróbuj butelke nuk albo canpola-najzwyklejsze?
mój pije z tt i czasem jak zassa to zaraz ryczy, ale ostatnio już nam sie udaje i wypił nawet dzisiaj 130-normalnie pekam z dumy hahahaha bo tak to 60 bylo max..

Nacias, a cóż to za smoczek? Śmieszny taki :) nie widziałam jeszcze takiego. Pomysłowy bo się na buźce nie odbija:)
No ha gdyby nie ten kciuk to nawet bym się cieszyła, że mój synuś smoczka nie chce ...
Doli, ja planuję chrzest tydzień po Tobie:)

Ubranka w piątek wymieniłam juz na 68!
Za szybko mój maluszek rośnie :(

Dygotka a jaka butle masz z aventu? Ja się dzisiaj dałam namówić na naturalsa i jak testowałam to jakoś szybko z niej leci....albo ja jakąś głupia jestem i nie umieć z butelki korzystać...

My planujemy chrzest na 4pazdziernika ale jak wyliczyłam ile nas to wyniesie! :o masakra....jak za małe wesele...

Oltoma u nas 68 też poszło w ruch. 62 nosi tylko takie gdzie zanizona rozmiarowka. Ale każdy jest w szoku że in taki długi...a dla mnie on ciągle taki malutki :D

Nasz też nosi 68 ubranka :) 62 już za małe choć jeszcze awaryjnie wejdzie w nie.

oltoma smoczek Baby Nova :) Mi się spodobał, bo miałam jeszcze wtedy w planach karmić piersią tylko i wydawał mi się taki hmm.. no kształtem jak pierś :D Z karmienia tylko piersią nic nie wyszło kompletnie za to smoczek sprawdza się super :)

reklama
Do góry