ja mialam taka w Luxmedzie przy starszakach , pozniej przestalismy do niej chodzic bo nigdy terminow nie bylo ale chyba po 3-4 latach jak bylismy w luxie to ona wyszla ze swojego gabinetu mowiac CZY JA SLYSZE GABRYSIE CO TAK DLUGO JEJ NIE WIDZIALAM a my wcale do niej nie przyszlismy tylko do chirurga ktory przyjmwal obok wiec nie miala naszej karty czy nazwiska na liscie oczekujacychbabka jest genialna normalnie nie wspominając, że pamięta dzieci z imienia i nic mówić nie muszę!
normalnie po glosie poznala
Tabasia nasza wierzga tez i jak za bardzo machnie nogami to od razu fontanna z buzi leci haha
Ja do pupy nie uzywam NIC ze 2 razy posmarowalam pupe linomagiem jak widzialam lekkie zaczerwienienie a tak to nic choc w zanadrzu czeka jeszcze bephanten i sudokrem wogole to malo pieluch uzywamy zazwyczaj 4-5 dziennie mala robi maks 1 kupke dziennie a mokra pielucha jej nie przeszkadza na szczescie a ze duzo spi i rzadko je to nam tak wychodzi - w nocy wogole nie zmieniam zeby malej nie rozbudzac
dzisiaj z mama pojechalismy do innego miasta na cmentarz do dziadkow i w drodze powrotnej niby paliwa mi zabraklo , niby bo przed wyjazdem komputer pokazywal mi 70 km do przejechania a po 40 km pokazywal juz tylko 3 km a ze to diesel to stanelam na poboczu zadzwonilam po meza zeby mi w karnisterku przywiozl paliwo (na szczescie blisko domu juz bylismy) i okazalo sie ze jakis przewod paliwowy poszedl i spod samochodu cieklo
przepakowalam dzieci i mame do drugiego auta a meza z zepsutym zostawilam hihi
mam nadzieje ze szybko nam sie naprawi bo mama chce mi zrobic prezent urodzinowy i zabrac nas do Uniejowa do term znaczy naszym autem bo duze auto mamy ale ona za wszystko placi takze mamy termy zamiast na last minute najlepszy last minute bo darmowy haha hahaha