reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Ten wozek jest niezniszczalny heh. Moja wazy jakos 13kg :szok: plus Olivka 5300 :-D

Pat, jeszcze nosi, 23.6 mamy kontrole i mam nadzieje, ze tylko na noc jej bedziemy zakładać bo tyle ładnych ciuszków nie moge zakładać, np body z sukienka.. :-D

reklama
Witam się w ten ciepły dzień!
też się zastanawiam, co u Myli.
sataga - a jak Ty się czujesz?
lei - niezłe:tak:
pat - niech oczko szybko się wyleczy!
kuklaki - Tobie to dobrze, ja budzik 6.40 codziennie, oprócz weekendu oczywiście.
doli - to dobry chłop.
tabasia, anulka - super, że na nutramigenie lepiej:-) a przeszłyście z powodu kolek czy jak?
My już też po jednym spacerku, bo do przedszkola i kółko w parku z psem, potem zaliczyłam drzemeczkę i nieprzytomna po niej jestem. A Mały nadal śpi, zasnął na spacerze.
Znowu trzeba ogarniać, margo wyślij mi taką panią, proszę!!!! Albo ze dwie, bo na pewno miałyby co robić:zawstydzona/y:
my po południu jedziemy do mojej mamy do pracy na piknik rodzinny, m tez dojedzie, ale trochę później. Fajna impreza, jakieś atrakcje zawsze są, kiermasz ciast, grill itd. Poza tym moja mama pracuje z dziećmi upośledzonymi i cieszę się, że Ada już nie raz była u niej w pracy, widziała dzieci z upośledzeniem głębokim, na wózkach itd i dla niej to zwykła rzecz. Tłumaczyłam jej kiedyś dlaczego te dzieci takie są i tyle, dzieci przyjmują wszystko, zależy jak dorośli im to przedstawią. Także idziemy się polansowac i kiełbachy pojeść:-)
a jutro Starsza do dziadków na noc. Młody mógłby się ogarnąć i iść spać jak człowiek, nie po 22, to może by rodzice mieli chwile dla siebie i to też by nam pewnie pomogło.
Miłego dnia dziewczyny!

edit: widzę, że się Myla odezwała. To super, że nerki wykluczone. Ja też bez nabiału, na początku było ciężko, bo się głownie tym żywiłam, ale teraz jest ok. dobrze, ze są warzywa świeże i że Mały je toleruje, bo inaczej porażka. Dasz radę i będzie lepiej!

Myla to dobrze że nie nerki, uffff. A kolki jakoś przetrwacie, w najgorszym wypadku jeszcze jakieś 2-3 miesiące bo już koło pół roczku te wszystkie problemy brzuszkowe mijają. Ja z Laurka też się umeczylam więc cię rozumiem kochana. Dacie radę, będzie dobrze!

Dobry :)

Babydust ok po pracy , smutno bez Kubusia [emoji24][emoji24][emoji24]
Wczoraj wróciłam to juz spał , dzis rano wstałam tez spał :( jak tak dalej bedzie to sie zapłacze :(

Po szczepieniu nie było problemów ...

Aga Kubus po przebudzeniu tez nogi w gore i pryk pryk robi [emoji23][emoji23][emoji23]
A raczej go baczki budza, bo oczy ma jeszcze zamkniete ...

Pat nie przejmuj sie teściem ... Olać go [emoji123]

Myla biedaku ty :( to co tu jesz? :/nabiał jest przecież wszędzie!!!
a jakies kropelki /czopki macie na te kolki???

Aneczka śpisz w dzień?? Ja gdybym sobie pozwoliła to nie wiedziałabym w co ręce włóżyc... U nas też piknik rodzinny ale w przedszkolu ja nie idę z uwagi no szczepienie...

Moj Jutro też idzie na nocowanie do dziadków :)

reklama
doli-czasem mi się drzemka zdarza, raz na kilka dni. ale fakt, że potem się wszystko rozłazi i prawie nic się nie zrobi. ale trudno, inaczej bym chyba dzieciom krzywdę zrobiła, więc nie warto:-) poza tym Mały śpi cały czas, przebudził się , zjadł i dalej w kimę, coś teraz stęka.
karina - na pewno Ci mega cięzko, ja sobie nie wyobrażam na razie powrotu do pracy:no:

Do góry