reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

pat - to lepiej, że teścia nie będzie. niektórzy ludzie to są naprawdę niezrozumiali:no:
doli - super taki pediatra!
margo - zazdraszczam pań od sprzątania:-)
milia - fajnie, że Wam się termin zwolnił! ja w takiej sytuacji też bym się popłakała, nie jesteś jedyna;-)

u mnie dziś lepszy dzień:tak:nastrój lepszy, chłop się stara, min nie stroi, moze byc.

reklama
Sataga dobrze że na wsi i możecie bez chodzenia posiedzieć na dworze i że w wózku spokojna.

Milia nie dzieie sie że sie popłakałaś bo to dobija jak cie odsyłają to tu to tam i nie pomogą. Ja to sama bym z nerwów sie pobeczała a co dopiero z dzieckiem.

Ja się dzisiaj boje nocy bo moja cały dzien przespała, 0 aktywności jedynie na jedzenie. Jak jest aktywna to mi do 2 buszuje to dzisiaj chyba po nocce mam

Margo milusio!! Do nas przychodzi dziewczyna w kryzysowych sytuacjach, jak nie mamy czasu/siły a np mamy gości czy przed przyjazdem jak jedziemy gdzies na weekend/urlopik albo jak potrzebuje sobie humor poprawić hehe..Tylko ja wtedy wychodzę no bo nie bede patrzeć jak sprzata ;-)

U nas dzis super dzionek. I tak bym chciała codziennie. Na spokojnie, bez nerwów, duzo śmiechu i pol dnia spędzone na dworze! :tak::tak:

Milia super, ze sie termin zwolnił!

Ja musze sprawdzić czy moja ubezpieczalnia opłaca takiego neurologa specjalnego bo mi sie wydaje, ze malutka ciagle w prawo patrzy...próbuje ja rożnie układać ale preferuje prawa stronę..

Pat..duzo sił i cierpliwości!

Doli js wcielam haagen Dazs, kocham ich lody! I i teściowej druga porcje hehe ale juz waliły chemia i były mega słodkie i tluste...

Margo jak Ci dobrze. Ja bym chyba tak nie umiala bo wstyd by mi bylo ze mam balagan i ich bym nie wpuscila. A dzis mialyby co robic. Zrobilam 30 sloikow dzemow. Placka. Bylusmy dowod latwic. Zdjecia robic do diwodu a i okuliste z Tymkuem zaliczylam bo mu dalej oczko ropieje. A kuchnia zagruzowana bo cycoch nie odpuszcza teraz i musze z nim lezec.

Pat M moze byc przykro ze ojciec nie przyjedzie ale ja bym mu piwiedziala ze on jest na kazde jego zyczenie a tak wazny dzien syna olewa. A jakbym byla M to bym ojcu awanture zrobila ze jesli tak to niech sobie teraz sam te samochody reperuje itp. Wg. mnie to jest sluzacym ohca i tyle. Szkoda M a dla Ciebie lepiej.

Margo tez dzis kypilam mm choc mleka mam dla trojki malychow ale na to wesele z raz dwa o ile bedzie chcial jesc. Choc w kosciele bo jak mi sie rozwyje. A moje wiezc 10h to troche nie bardzo.

Powiem Wam że dla mnie lepiej że tak jest bo w sumie boje się że jakby wypił to by popsuł nam ten dzień...bo on po % lubi głupoty gadac a mój ojciec złego słowa na mnie i na M nie da powiedzieć. A M jest przykro ale sam powiedział że prosić go nie będzie i skoro ma nas w dupie to niech nas ma. W sumie mnie zaskoczył ale może e końcu zrozumiał że ojciec traktuje go jak parobka...na szczęście matka M się ogarnęła. A ojca samochodu M nie rusza ^^

Margo, Milia dzielne macie dziewczynki !:)

Margo milusio!! Do nas przychodzi dziewczyna w kryzysowych sytuacjach, jak nie mamy czasu/siły a np mamy gości czy przed przyjazdem jak jedziemy gdzies na weekend/urlopik albo jak potrzebuje sobie humor poprawić hehe..Tylko ja wtedy wychodzę no bo nie bede patrzeć jak sprzata ;-)QUOTE]

Lei ja też nie lubię patrzeć więc wzięłam mała i siedziałyśmy w ogrodzie lub na tarasie. Wolę sobie sama sprzątać ale przy małym dziecku 150m2 to jakby 2 razy więcej niż normalnie.

Marela ja zanim Panie przyszły to ogarnęłam ubrania i inne graty co by tak najgorzej nie wyglądało. Poza tym staram się na co dzień jako taki porządek trzymać więc nie jest źle ale odkurzanie, ścieranie kurzy, okna, łazienka - nie daje rady.

Asia u nas ceny za sprzątanie są znośne a jak zatrudnisz panie z Litwy bądź Polski to ceny są naprawdę konkurencyjne. Normalnie szkoda byłby mi pieniędzy ale tym sposobem mam więcej czasu dla siebie i dziecka :) M sprzątać nie chce więc to było jakieś wyjście.

Pat przykre to że ojciec M nie chce być na waszym ślubie ale skoro zachować się nie umie to może to i lepiej.

reklama
Kuklaki nie trzeba, można zrobić przydatne jak się za granicę jedzie, ja mam dla starszego dla tego jeszcze nie

Byłam biegać zrobiłam 7 km bo i bylo o czym myślęc. Biegałam z pełnymi cyckami, masakra... :/ urwa mi się kiedyś...

Lei, Margo ja od jesieni też będę potrzebować pani aledo opieki ..już widzę jak sprzątam od 6 na jej przyjście...

I skąd ja ją wezmę.. Z autem... Eh.. :/

Do góry