reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki, moja tak czasem ma i ja już mam czarne wizje, co to może oznaczać, ale mam nadzieję, że to nic takiego...

reklama
Milia no moja tez tak ma to moze to normalne?

A to dla poprawienia humorkow

11008469_1580120188942943_1243989380257004984_n.jpg

Załączniki

• 11008469_1580120188942943_1243989380257004984_n.jpg
    11008469_1580120188942943_1243989380257004984_n.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 124
My mamy fride i maz zrobil przelaczke z tektury do odkurzacza bo przy prawdziwej chorobie nie dawaliśmy rady wysysać takiego gęstego kataru. Ja nie czyszczę w ogole noska, nie psikam nie odciagam. Z pierwsza tez tylko pry katarze..

Wróciłam z długiego spaceru, powiesiłam pranie i ide znowu. Nie chce mi sie w domu siedzieć jak taj cieplutko jest! Kocham moj wozek!!!

No to Olusia bierz sie za zirmniaczki;). Z jednym ledwo daje rade a ta z dwojka i jeszcze jaka obrotna;)

Syt z dzisiejszego spacerku. Chodnikiem mijam mloda kobitke z ok 3-4 latkiem za krzaczkami sciezka rownorzedna przez trawke i obok basen odkryty .Mamy takie stawy w centrum miasta. . No i zza tych krzakow wychodzi kobitka starsza z dzieckiem. I ta mloda" łooo to wy tam. A jo sie zastanawiom gdzie wy jesteśta a wy wode łoglundata. Choćta juz." myslalam ze nie wytrzymam i wybuchne smiechem. Dawno czegos takiego nie słyszalam. A to dla niej bylo takie naturalne.

Ostatnia edycja:
Szaj ja mam aspiracji z canpola parę razy uzylismy ale mój raczej bo mi to jakoś nie wychodzilo. Ale na ogół to mala sama oczyszcza nosek jak kicha

My dziś byliśmy na szczepieniu, boże... Bylam z moim on ja trzymał a ja myslalam ze się tam porycze razem z mala. Pierwszy raz tak płakała... :( zdecydowaliśmy jednak ze nie wykupujemy tej 5 w 1, mala zaraz po szczepieniu zasnela więc jeszcze zrobilismy mały spacer.
Oprócz tego wizyta u pediatry oczywiście i tu gorzej.stwierdziła ze mało przybiera, bo 29. Kwietnia miala 3910 a, dzis 4280. Co wy myślicie ? Dostałam zalecenie karmic co dwie godz nawet jak spi... I za tydz mamy pójść sprawdzić wagę. Jak będzie mało to będzie trzeba wlaczyc mm. Dla mnie to jakas masakra budzić dziecko żeby zjadło...

A na to wysypanie spytałam czy to skaza to najpierw pokrecila głową dopiero jak pow ze polozna mi tak sugerowala i ze zebym nabiał ograniczyła i wtedy trochę jej to zeszło to stwierdziła ze w takim razie powinnam na dłużej ograniczyć nabiał i już sama nie wiem ja chcialam zaraz spróbowac choć trochę i obserwować i już nie wiem co robić...

no niezly ten obrazek :-D Marela teksty niezle :)

Aga twoja przybrala ok 400 gr w 3 tyg wiec faktycznie troche malo bo to takie minimum na pierwszy kwartal to 600 gr na miesiac ale lekarka powinna popatrzec tez na wage urodzeniowa, na to jak wy wygladacie i ile wazycie i czy prawidlowo sie rozwija czy dobrze spi itd
ja bym poprobowala przez tydzien ja rozbudzac i karmic i zobaczycie za tydzien jak przyrosnie ;)

ja nigdy nie uzywalam niczego innego niz zwyklej gruszki :) jakos wystarczala :) a teraz jak malutkieij cos w nosku furczy to po kropelce soli fizjologicznej wpuszczam do kazdej dziurki i przechodzi :)

kuklaki moja starsza corka miala takie drgawki na samym poczatku - ale okazalo sie ze to z niedoboru glukozy troche bo ja po cukrzycy ciezarnych bylam samo zniknelo po jakims czasie, Teraz Basia ma tylko drzaca brodke :) smiesznie to wyglada ale podobno normalne :)

Natasza super z tym szczepieniem ;) kupa kasy w kieszeni :)
my dopiero za 1,5 tyg mamy szczepienie :/ zobaczymy jak zniesiemy

my z 56 powoli wyrastamy ale rozmiar 62 jeszcze duzo za duzy :/

reklama
Do góry