reklama
My też Fridę mamy, ale mąż to robi Mamy tez katarek do odkurzacza, na razie nie używaliśmy.
Doli, może jakbym miała taki fajny cel, jak zakupy, to bym się zmobilizowała, ale ja mam kawał do miasta, do porządnych sklepów to jakaś godzina albo i więcej na nogach, to wolę małą wietrzyć tutaj, niż uciekać przed burzą.
Kuklaki, dzięki, no dokładnie miesiąc różnicy, Twoja też rośnie malutka :-)
Doli, może jakbym miała taki fajny cel, jak zakupy, to bym się zmobilizowała, ale ja mam kawał do miasta, do porządnych sklepów to jakaś godzina albo i więcej na nogach, to wolę małą wietrzyć tutaj, niż uciekać przed burzą.
Kuklaki, dzięki, no dokładnie miesiąc różnicy, Twoja też rośnie malutka :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doli nie wiem czy to od tego.. ale byl okres co moglam siedziec na sloncu i prawie zero efektow, albo jak juz to po jakims czasie cos bylo widac a jak biore tran od ponad roku to jakos mnie szybko lapie sloneczko... w tamtym roku tez jakos szybko i krotko siedzialam na sloncu i mnie chwycilo... teraz tez, juz jestem brazowa na nogach, rekach, twarzy i na rekach schodzi mi troche skora, mimo ze smarowalam sie itp...wiec poszlo szybko... no chyba ze to z wiekiem mam...P
Pat dobrze juz lepiej ! ;-)
Natasza ladnie maluch wazy juz!;-) no moja mala juz ponad 4 kg a maly prawie tez juz ma tyle
Pat dobrze juz lepiej ! ;-)
Natasza ladnie maluch wazy juz!;-) no moja mala juz ponad 4 kg a maly prawie tez juz ma tyle
marela
Podwójna marcóweczka ;)
4 h na dworze ale z dwoma karmieniami piekne slonko. Dopiero teraz cos sie zachmurzylo. Boziu jak ja kocham taka pogode odrazu chce sie zyc.
Trudno porownywac maluchy bo roznica o miesiac to duzo dla takich bąbli.
Pasuje i mi wybrac sie na to szczepienie ale ciagle cos i tak odkladam.
Ja tez mam i fride (niewiem gdzie) i katarek. Frida to najwyzej tylko na poczatek nie dacie rady ciagnac u takiego dwulatka. Nie uzywam katarku bo mamy delikatny katarek ale raczej nie da sie tym zrobic krzywdy. A my fridy uzywalismy bo balismy sie wlasmie ze jak to odkurzacz i mlody sie meczyl raz M zabral go do tesciow i tam jego sis ma katarek. Odciagneli mu dwa razy i po katarze. Pierwsze co M zrobil po powrocie to kupil katarek. A fride tez podlaczalismy te kilka dni do odlurzacza ale troche zabawy bo ciagle trzeba bylo obklejac tasma.
Trudno porownywac maluchy bo roznica o miesiac to duzo dla takich bąbli.
Pasuje i mi wybrac sie na to szczepienie ale ciagle cos i tak odkladam.
Ja tez mam i fride (niewiem gdzie) i katarek. Frida to najwyzej tylko na poczatek nie dacie rady ciagnac u takiego dwulatka. Nie uzywam katarku bo mamy delikatny katarek ale raczej nie da sie tym zrobic krzywdy. A my fridy uzywalismy bo balismy sie wlasmie ze jak to odkurzacz i mlody sie meczyl raz M zabral go do tesciow i tam jego sis ma katarek. Odciagneli mu dwa razy i po katarze. Pierwsze co M zrobil po powrocie to kupil katarek. A fride tez podlaczalismy te kilka dni do odlurzacza ale troche zabawy bo ciagle trzeba bylo obklejac tasma.
reklama