reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat mleczne kozy też ma to mu wyciągam :)
Pani dr stwierdziła że to może być sapka..nie stwierdziła przeciwskazań do szczepienia :) i uwaga !! Miła niespodzianka przez to że miał w szpitalu wykryte nieprawidłowości w serduszku to pneumokoki za darmo :) i tym sposobem kłucie dziś 3 razy :(

Myla także gdybyś chciała pneumokoki to dopytaj bo wy też mieliście z tym serduszkiem jak my

Ale inny problem mamy..asymetrie..lewa strona słaba i dużo leżeć na brzuchu i pilnowac rączki bo ucieka..

Ważymy 5100g i skończone 7 tyg

Kłucie w rączkę bez płaczu tylko grymas..ale w nóżke już płacz a w drugą to już lament płacz wrzask i wszystko..

Sataga super że do domu!!

reklama
Pat no to obysie szybko to cofnęło ...

milia ja poszłam zaduch jak nie wiem ale w sumie dobrze zrobiłam bo teraz to jakaś burza będzie a tak 1.5 godzinki moje i sklepy zaliczone, kupiłam sobie ksiażke i bluzki :-) na slońce sa chyba po 3 mc życia z tego co pamiętam...

aneczka to zależy od parafii ..ja za starszaka dałam chyba symboliczne 100 zl bo nic nie chcieli :szok: teraz nie wiem ile bo zmieniam parafie na inną! i nie wiem kiedy w ogole :/

Olusia myślisz, że to od tranu? ja jestem jak ściana biała to szybko poszło :-D

natasza fajnie, że pneumo za darmo!!!!! będziecie ćwiczyć to asymetria minie, no Adas goni Kube Kariny z wagą ;D ciekawa jestem które bobo prowadzi wagowo ;D

mój wyrasta mi z rozm 62 jestem przerażona! za szybko!!! :/ :/

U nas też zaduch ale bylismy godzinkę na spacerze w chuście :) fajnie było

Doli to zakupy udane ;

No goni Kubusia goni ;) też wyrasta z niektórych ubranek ale raczej 56..i mi aż żal bo takie fajne :))

No musimy ćwiczyć nie ma wyjścia :)

Jest krem ochronny na słońce od 1 dnia życia, filtr 30 z Ziajki :). Tak mi się wydaje, że był temat parę stron temu ale nie pamiętam dokładnie :p.

Dziewczyny, mega prośba. Do odciągania kataru mam tylko nieszczęsną gruszkę, której chcę się jak najszybciej pozbyć, bo jest masakryczna :/. Jaki aspirator lepiej kupić? Wrzucam 4 aukcje:

CANPOL ASPIRATOR do nosa noska *ODCIĄGACZ KATARU* (4928350310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ASPIRATOR do nosa + 4 filtry *NOSE FRIDA* PROMOCJA (5029355884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

*KATAREK* ASPIRATOR ODCIĄGACZ KATARU Do Odkurzacza (4941323266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ASPIRATOR DO NOSA HAXE SKUTECZNY ODCIĄGACZ KATARU (5096299518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jestem zielona w temacie...

ja mam fride jest ok ale mnie brzydzi więc chłop wysysa :p
myślałam o tym do odkurzacza ale przy takim maluchu bałabym się

Doli, frida faktycznie daje radę? Ciężko mi sobie wyobrazić działanie, boje się, że za bardzo zassam i zrobię małej krzywdę :(

reklama
Sataga super ze do domu, skoro nie wiedza co to to oby szybko samo przeszlo

Małgosia dziś kończy 2 miesiące!

Gratulacje ale ten czas leci, moja Gusia juz miesiac dzisiaj, dokladnie miesiac roznicy maja:happy:

Pat mleczne kozy też ma to mu wyciągam :)
Pani dr stwierdziła że to może być sapka..nie stwierdziła przeciwskazań do szczepienia :) i uwaga !! Miła niespodzianka przez to że miał w szpitalu wykryte nieprawidłowości w serduszku to pneumokoki za darmo :) i tym sposobem kłucie dziś 3 razy :(

Myla także gdybyś chciała pneumokoki to dopytaj bo wy też mieliście z tym serduszkiem jak my

Ale inny problem mamy..asymetrie..lewa strona słaba i dużo leżeć na brzuchu i pilnowac rączki bo ucieka..

Ważymy 5100g i skończone 7 tyg

Kłucie w rączkę bez płaczu tylko grymas..ale w nóżke już płacz a w drugą to już lament płacz wrzask i wszystko..

Sataga super że do domu!!

Natasza ale duzy chlop, co to za asymetria? To przechodzi? Zdrowka

Pat dobrze ze juz lepiej. Zdrowka.
Moja od wczoraj jakies zadsze kupki ma, rano przy przebieraniu jak ja wycieralam i akurat miala tylek w gorze to jak mi wyszczelila, cala noge mi obtegowala, przescieradlo w lozku do prania jej ceratka. Sajgon normalnie:-D:-D
Wazy juz chyba 4300 i jak ostatnio ja mierzylam to 54cm miala ale z ciuszkow to tylko 2 rzeczy za male.
Podostawalam tyle rzeczy na wiekrze rozmiary ze juz prawie miejsca nie mam na nie

Do góry