reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karina super ze Emily w domu! ;-) hehe chyba Kubus nie zadowolony ze nie ma smoczka! ;-)
Tabasia zdrowka i ciesze sie ze masz zalatwiony zabieg ;-)
A u mnie troszke lepiej ale dalej katar, glos zmieniony itp..no ale bedzie lepiej. Mama byla z malymi na spacerku a ja odpoczywalam i kimalam..;-)
No u mnie dzis byla polozna.. wiec maly wazy juz 3470 kg a mala 3700
Tabasia zdrowka i ciesze sie ze masz zalatwiony zabieg ;-)
A u mnie troszke lepiej ale dalej katar, glos zmieniony itp..no ale bedzie lepiej. Mama byla z malymi na spacerku a ja odpoczywalam i kimalam..;-)
No u mnie dzis byla polozna.. wiec maly wazy juz 3470 kg a mala 3700
Zmowa barszczy
Najpierw zmowa szyjek, a teraz barszczy
Właśnie, co jutro na obiad, bo pomysłów brak ;-)
Olusia, rosną maluszki :-)
Moja dziś też ładnie śpi.
aneczka1984
Fanka BB :)
mój też prawie cały dzień śpiochał, a teraz zasnąć nie może a ja się z mężem umówiłam, że siądziemy chwilę i jak ludzie ze sobą pobędziemy, bo nic tylko obowiązki i obowiązki i już mnie to wkurza
tez musze Małego zwazyć, może jutro.
a ja sie nie martwię o jutrzejszy obiadek - teść ma urodziny i nas nakarmią:-) a w niedzielę mąż obiecał, że sushi zrobi, więc git.
jakiś kryzys laktacyjny mam, cyce puste, a on ciągnie, wierci się i niezadowolony. 2 herbatki na laktacje wypiłam, zaraz będę miec dostawe karmi, mam nadzieję, że pomoże.
Dobrej nocki, już pewnie nie zajrzę dzisiaj.
no i oczywiście zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i duzych!
tez musze Małego zwazyć, może jutro.
a ja sie nie martwię o jutrzejszy obiadek - teść ma urodziny i nas nakarmią:-) a w niedzielę mąż obiecał, że sushi zrobi, więc git.
jakiś kryzys laktacyjny mam, cyce puste, a on ciągnie, wierci się i niezadowolony. 2 herbatki na laktacje wypiłam, zaraz będę miec dostawe karmi, mam nadzieję, że pomoże.
Dobrej nocki, już pewnie nie zajrzę dzisiaj.
no i oczywiście zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i duzych!
Doli właśnie ja surfinie miałam w tamtym roku a w tym nie wiem jakie kupić
Dziś znów koleżanka mi mówi ze to może nie skaza... Ja już nie wiem. Chyba w końcu zrobię małej zdjęcie i wam pokaże doświadczone mamy tu niektóre to może będziecie wiedzieć
Ona ciemieniuchy nie ma i bardziej wysypana taka, nie ma plam
Dziś znów koleżanka mi mówi ze to może nie skaza... Ja już nie wiem. Chyba w końcu zrobię małej zdjęcie i wam pokaże doświadczone mamy tu niektóre to może będziecie wiedzieć
Ona ciemieniuchy nie ma i bardziej wysypana taka, nie ma plam
reklama