reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej, jestem totalnie nie wyspana :( poszłam spać po 22 i żarcie co chwile :/ teraz też i nie zje z dwóch a ja się męczę z kamieniami... :/

Ale jestem z siebie dumna, że spaslam tak małego własnym mlekiem i to z takimi przejsciami!

Mąż jest chory..
Kiedy to się skończy te wszystkie choroby..
Ja mam dosyć...

Muminek macie działkę?? Fajnie.. U nas teście maja ale przez syf jaki tam jest nie lubię tam jeździć...

Moi rodzice też mają ake daleko i jeszcze tam plac budowy...

Lei mój też miał zaczatki, zauważyłam jak szczotka mu przejechałam po czole.. A tam dosłownie zlogi skóry... Wyczesuje i jest ok...

reklama
U nas w nocy 3 kupy pod rząd i mi się dziecko wzięło rozbudziło i 1,5h usypiania :( a już pięknie spał po 20min przy pierwszym przebieraniu.

Muminek sesja fajna rzecz :) tez bym zrobiła ale u nas kompletny brak czasu...od urodzenia małego może 4 dni byliśmy w domu a tak to ciągle u moich rodziców bo M rozkreca interes z moim tata...ale tu nad wodą to się mały dotlenia.
I ja tez mam wrażenie że on tak szybko rosnie...zresztą czas z nim mi strasznie szybko leci...dopiero co sie rodził a tu już dzisiaj 3 tygodnie :o

Doli też walcze z cycami kamieniami :( tak sobie ciumkaniem co godzinę naprodukował a teraz nie ma kto jeść i w nocy prawie na śpiocha laktator w ruch..

No i się pochwaliłam że kupy na plecach nie było no to mam !! Właśnie zakonczylusmy akcje przebierania :)

U nas jeszcze kupa plecowa przed nami, za to kupa co 2-3 godz wiec nie narzekajcie :D a wczoraj jak nie robił dłużej to jak poszla to hoho 8-)

Moja w dzień to też by jadła co godzinę. W nocy zjada z jednego a ja w tym czasie z drugiego odciągam bo bym jej w dzień nie miała czym nakarmić takiego ma głoda. Dzisiaj jadła o21, 1 ja odciagnelam 100 później o 4 ja odciagnelam 80 i o 6 bez odciagania i o 8 znowu a ja odciagnelam 80. W ciągu dnia oprócz cyckow zjada całe te zapasy, większość przed snem.
A teraz sobie śpi u M na brzuchu :)

A mój słucha fasolek i leży w łóżeczku :) a ja jem batonika :(

Ja też sporo ściągam ale nie do końca tylko aby sobie ulżyć bo on i tak tego w dzień nie zjada i ja mrożę a nawet jak zje to wypada cyckowe karmienie i musze ściągać i tak się kręci :)

Doli mój robi mega dużo kup! Ma 5.5tyg a my zużyluśmy 7paczek pampersów i 1 paczkę dada i od wieczora przeszliśmy na rozmiar 2 :)

My też na rozm 2 już bo takie mamy teraz hehe, nie wiem ile zuzylismy ale ok 6 paczek... Bo co zmienię to idzie kupa, bo panicz do pieluchy z siskami nie zrobi... Lol

A tak poza tym to w auchan jest promocja na pampersy te zielone.34 zl za paczke. 2 wychodzą po 45 groszy.
U nas kupa non stop. Często tylko taki brudny bączek przez co pielucha zmieniana w dzień nawet co 15 minut a i tak tylek lekko odparzony :(

reklama
Karina dobrze że tylko siuśki bo ja miałam kupy na plecach: D
Oj przykre z tym oczkiem i upierdliwe..sama męczyłam się z tym dziadostwem :-/ oby szybko przeszło &&

Tabasia i żadne metody uspokojenia na wieczór nie działają?

Natasza na wieczor wlasnie kiepsko. Juz probowalismy ja przetrzymac zeby usnela. To padnie a za pol godziny znowu na nas krzyczy :)) to juz drugi czy trzeci tydz jak drze sie do polnocy a pozniej pieknie spi :O moze kolka ale objawow za bardzo nie ma. Zagadka :D syn taki spokojny byl a tu takie cyrki. Ma charakterek hehehe

Echhh z tymi kupami... ja nie wiem co jest ale od kilku dni kazda kupa nam przecieka :/ i to z tych ponoc najlepszych pampersow :/ nie ma znaczenia kto zaklada czy ja czy m. Dziwne. Jedynki i dwojki przeciekaja :/

Zmykam robic ciasteczka z synkiem. Milej soboty :)

Do góry