dzień dobry
jaki piękny dzień się zapowiada
Lilusia budziła się dziś co 2h wiec udało mi się przespac
dziś mamy plan prawie cały dzień być na działce - prawie bo rano przyjeżdżają nasi przyjaciele, którzy są fotografami i będą nam robić rodzinna sesje
strasznie się ciesze bo nie chce żeby mi uciekły te pierwsze chwile z naszą dziewczynka. Czy Wy też macie wrażenie ze wasz niemowlak strasznie urósł? ja co dzień patrze na mordke mojej córci i za każdym razem jest troszkę inna
co do wagi to w ciąży przytyłam 16 kg ale już 14 z tego zrzuciłam. w zasadzie 2 tygodnie po porodzie miescilam sie w 90% swoich ciuchów z jeansami wlacznie
bałam sure co będzie z brzuchem bo przed ciążą to była moja ulubiona cześć ciała - nawet jak dobijalam w najlepszych czasach do 80 kg (180 cm wzrostu) to brzuch był płaski i umięśniony ( mam nawyk chodzenia na spietym brzuchu). okazało się ze tuż po porodzie mój brzuch był tylko lekko sflaczaly i odstajacy, ale już 2 tyg później prawie wrócił do normy. wiadomo że czeka mnie trochę ćwiczeń żeby ujedrnic skórę i nabrać mięśni, ale i tak wszyscy się dziwią ze tak wyglądam tak krótko po porodzie
teraz typuje ze większość tych kg to była woda, ale przez chwilę byłam w stresie bo przez całą ciążę nie miałam zachcianek i zdrowo się odzywalam bez przejadania.
Moja żabka tez ma trądzik - strasznie ja na pyszczydle wysypalo - mam nadzieje ze to szybko zejdzie. pocieszam się tylko tym ze podobno to nie jest dla dziecka uciążliwe
Karina to super ze Emily dochodzi juz do siebie
te zdjęcia z Kubusiem są boskie
Lei nie poddawaj się, ja miałam kryzys przedwczoraj - młoda w ogóle nie spala, ciągle wisiała przy cycku aż wszystko wyzarla. co wyzarla to zaraz zwróciła i dalej głodna. . a w moich cyckach pustynia juz byla:/