reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei to wspolczuje kryzysow... i zycze jutro lepszego dnia

Ja juz zaraz tez spac uciekam, dziecko dzis szybko wykapane nakarmione i wpol do 22. juz zasypiala, jak nigdy :szok: ciekawe o ktorej w takim razie bedzie pobudka w nocy. Dzis tez ma jeszcze tatus wstawac i tylko na karmienie mi przynosic, a jutro juz moja zmiana spowrotem

Kuklaki ja nie wiem co u Mojej, czy to pryszcze czy skaza... ale nabial ograniczam i bede obserwowac

Dobrej nocy ;-)

reklama
Te pryszcze to zaraźliwe chyba bo wczoraj poczytałam u was o nich a dzisiaj moja też ma. Chyba to pryszcze, pewności nie mam, na czole miedzy oczami wysypało. To to?

Haha to tak jak ja poczytalam o ropiejacych oczkach i rano przed sesja oko zaklejone miala!! Ale umylam i przeszlo. Taki jednorazowy incydent.

Mojej juz schodzi. Czolo miala strasznie wysypane,pomiedzy brwiami,na nosku,na polikach...

Moje dziecko to nocny marek. Kolejny wieczor aktywnosci przeplatany darciem :( a karmienie to koszmar! Czasem i godzine ciumka... zupelnie inne dziecko. Daje popalic i to zdrowo...

Widze cisza tu :)
Moj M drugi raz źle pieluszkę założył , młody zalany był ... Ah ci faceci :p albo te siusiaki lol

Kubus dzis znowu głodny był ze po 2 h szamac chcial , ale odszukałam go herbata ... W sumie je koło 6 razy dziennie po 130 ...
I od wczoraj znowu mu tez oczko ropieje :( a codziennie przemywam ...

Emily sie lepiej czuje :)

Zycze przespanej nocki :)

Karina dobrze że tylko siuśki bo ja miałam kupy na plecach: D
Oj przykre z tym oczkiem i upierdliwe..sama męczyłam się z tym dziadostwem :-/ oby szybko przeszło &&

Tabasia i żadne metody uspokojenia na wieczór nie działają?

A mój mały od 2 dni marudny bo kupy nie moze zrobić :/ kurcze nie wiem dlaczego... Wcześniej nie było problemów.
Byliśmy na wrażeniu i w miesiąc przybrał 1400g i już 4220 mamy na liczniku :)
Dziecko nakarmione to idziemy dalej spać.

Ostatnia edycja:
Karina super że z Emily już lepiej.

Natasza ja też w nocy musiałam całą przebierać bo kupa na plecach.

Mila no to rośnie elegancko

No te kupy w środku nocy są super ;) my na szcz€ście mieliśmy tą noc bez awarii :)

Mila to super przybiera na wadze:) gorzej z kupami..

Ok mój dzieć nakarmiony mleko ściągnięte można iść spać :)

A moja po darciu zasnęła o 21 i obudziła mnie dopiero o 4.30. Teraz przysypia ale cos wzdycha itd chyba juz skocze pod prysznic bo zasnac nie moge juz...

Do tego mam mniej mleka jakos i nie moge uzbierać na dwa karmienia takze od 3 dni ja śpię z mloda i troche zmęczona jestem..

Moja za to ma ciemieniuche na czole!!

Moja już mnie godzine męczy, jadła prYsnęła ale musiałam przebrać i znowu sie obudziła więc ciągnie drugi cyc, a tu znowu trzeba beknąc a mi sie spac chce.

reklama
dzień dobry:) jaki piękny dzień się zapowiada:) Lilusia budziła się dziś co 2h wiec udało mi się przespac:) dziś mamy plan prawie cały dzień być na działce - prawie bo rano przyjeżdżają nasi przyjaciele, którzy są fotografami i będą nam robić rodzinna sesje:) strasznie się ciesze bo nie chce żeby mi uciekły te pierwsze chwile z naszą dziewczynka. Czy Wy też macie wrażenie ze wasz niemowlak strasznie urósł? ja co dzień patrze na mordke mojej córci i za każdym razem jest troszkę inna:)

co do wagi to w ciąży przytyłam 16 kg ale już 14 z tego zrzuciłam. w zasadzie 2 tygodnie po porodzie miescilam sie w 90% swoich ciuchów z jeansami wlacznie:) bałam sure co będzie z brzuchem bo przed ciążą to była moja ulubiona cześć ciała - nawet jak dobijalam w najlepszych czasach do 80 kg (180 cm wzrostu) to brzuch był płaski i umięśniony ( mam nawyk chodzenia na spietym brzuchu). okazało się ze tuż po porodzie mój brzuch był tylko lekko sflaczaly i odstajacy, ale już 2 tyg później prawie wrócił do normy. wiadomo że czeka mnie trochę ćwiczeń żeby ujedrnic skórę i nabrać mięśni, ale i tak wszyscy się dziwią ze tak wyglądam tak krótko po porodzie:) teraz typuje ze większość tych kg to była woda, ale przez chwilę byłam w stresie bo przez całą ciążę nie miałam zachcianek i zdrowo się odzywalam bez przejadania.

Moja żabka tez ma trądzik - strasznie ja na pyszczydle wysypalo - mam nadzieje ze to szybko zejdzie. pocieszam się tylko tym ze podobno to nie jest dla dziecka uciążliwe:)

Karina to super ze Emily dochodzi juz do siebie:) te zdjęcia z Kubusiem są boskie:)

Lei nie poddawaj się, ja miałam kryzys przedwczoraj - młoda w ogóle nie spala, ciągle wisiała przy cycku aż wszystko wyzarla. co wyzarla to zaraz zwróciła i dalej głodna. . a w moich cyckach pustynia juz byla:/

Do góry