reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina super ze Emily w domu! ;-) hehe chyba Kubus nie zadowolony ze nie ma smoczka! ;-)

Tabasia zdrowka i ciesze sie ze masz zalatwiony zabieg ;-)

A u mnie troszke lepiej ale dalej katar, glos zmieniony itp..no ale bedzie lepiej. Mama byla z malymi na spacerku a ja odpoczywalam i kimalam..;-)

No u mnie dzis byla polozna.. wiec maly wazy juz 3470 kg a mala 3700

Natasza wczoraj tak Basia spala a dzisiaak j niestety nie tak ladnie juz :(
malz przed godzina wyszedl z nia na spacer bo taka niewyspana a miala problemy z zasnieciem :/

mój też prawie cały dzień śpiochał, a teraz zasnąć nie może:no: a ja się z mężem umówiłam, że siądziemy chwilę i jak ludzie ze sobą pobędziemy, bo nic tylko obowiązki i obowiązki i już mnie to wkurza:no:
tez musze Małego zwazyć, może jutro.
a ja sie nie martwię o jutrzejszy obiadek - teść ma urodziny i nas nakarmią:-) a w niedzielę mąż obiecał, że sushi zrobi, więc git.
jakiś kryzys laktacyjny mam, cyce puste, a on ciągnie, wierci się i niezadowolony. 2 herbatki na laktacje wypiłam, zaraz będę miec dostawe karmi, mam nadzieję, że pomoże.
Dobrej nocki, już pewnie nie zajrzę dzisiaj.
no i oczywiście zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i duzych!

Doli właśnie ja surfinie miałam w tamtym roku a w tym nie wiem jakie kupić ;)

Dziś znów koleżanka mi mówi ze to może nie skaza... Ja już nie wiem. Chyba w końcu zrobię małej zdjęcie i wam pokaże doświadczone mamy tu niektóre to może będziecie wiedzieć :)
Ona ciemieniuchy nie ma i bardziej wysypana taka, nie ma plam

Ja mam dzis kryzys w każdej płaszczyźnie takze napisze tylko..milej nocy mamuśki!

P.S. U mnie nie było dzis barszczu :crazy:

reklama
Te pryszcze to zaraźliwe chyba bo wczoraj poczytałam u was o nich a dzisiaj moja też ma. Chyba to pryszcze, pewności nie mam, na czole miedzy oczami wysypało. To to?

Do góry