reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja tam gacie obciskajace zakladalam jak tylko wyleczylam hemodupki ;) i jestem zadowolona z wygladu mojego brzucha
wyglada jak przed ciaza - znaczy nie idealnie bo wczesniej wcale dobrze nie bylo ale nie mam przynajmniej zwisajacego flaka :) i ani jednego rozstepa na brzuchu
na udach mam za to straszne ale sa z tylu wiec nie widze tylko czuje pod palcami :/

Basia wazy juz 4660gr od najnizszej wagi przybrala 1110gr :)

reklama
Babydust piękna waga :):) 4 kg przrkroczone :)

Ja bez gaci obciskujacych,bo jak założę ciasniejsze to boli mnie...

Natasza my też musimy chodzić nie ma mowy o siedzeniu ale może to lepiej :)

Ja karmię na śpiocha bo już 3.5 godz było i mleczarnia pęka i efekt taki ze śpi zamiast jeść hehe

Ja brzuch stracilam jak tylko mały wyskoczył to patrzę a brzucha nie ma xd i dwa dni miałam tylko galaretowaty brzuch a później już nic. Tylko mięśnie muszę wzmocnić :D

Natasza już musiałam... Zeżarł conieco ale jak trzeba bardziej pociagnac to mu się nie chce hehe :p

Popołudniu jadę po kwiaty na balkon :)
A jutro starszak wraca!! :D

Pat bo tu jeden szpital na cale wojewodztwo :/ i moja lekarka - ta do ktorej bylam przypisana podczas ciazy a nawet nie wiem jak wyglada jest na jakims urlopie. Wiec najprawdopodobniej ten lekarz ktory byl przy porodzie (o zgrozo jaki przystojny i mlody!) bedzie robil mi ten zabieg. Chyba sie ze wstydu spale :))
Najgorsze ze nie wiem kiedy to bedzie i wakacji nie moge zaplanowac :/// no nic poczekam 2tyg i bede do nich dzwonic.

Babydust ladnie przybiera :)

Ja tez sie ucieszylam bo mloda okolo 185g tygodniowo.

A to lipa...juz byś miała z głowy...
Jak ja raz przed porodem byłam ba ktg i był taki młody przystojniak to tez mi glupio było się rozkraczyc tym bardziej że on tak ze mną rozmawiał że hoho xd modlilam się żeby nie był przy moim porodzie :D

laski to co wy na to, że u mnie był mój lekarz ze stazysta jakimś czy kto to był ktoś kogo uczył i ten młody mi robił tam chyba to i owo a ja z rozkraczonym dołem haha :p nic nie widziałam i dobrze, że moja mina nie była zachęcajaca podczas cięcia :-D

kuźwa chyba mi się zastój zrobił w cycku ani tego laktatorem wyciągnąć ani nic cholera jasna, a młody malenia, żeby bardziej possać grrrrrrrrrrr... poczekam na kolejne karmienie i zobaczymy :/

Ja to nie mowie o kurzu, mam stolik pod tv i ten salonowy z czarnego szkla, porazka, wytrze kurz a za 10min znowu to samo, jeszcze latem jak okno otwarte to juz wogole masakra.

Ja wczoraj to 3 paczki z czekolada zjadlam:zawstydzona/y: W tej ciazy sie nauczylam tyle slodkiego jesc:no: to sie musi skonczyc.

Doli te slodycze to na pocieszenie ze ciuchow nie kupilas:-D

Lei niezle sniadanie:szok:

Babydust ale rosnie, ponad 4kg. ho ho. Moja w 3 dni 200g:eek:

reklama
Doli, fajnie, że Mati wracał, pewnie się stęsknił już za Wami :-)

Nasza domowa waga pokazuje, że Małgosia waży dziś 4300g, tylko że w ubrankach i w pieluszce, to ok. 4 kg chyba ma bez tego wszystkiego. A 2,5 tygodnia temu ważyła 3300g bez niczego, nie za dużo przybiera?

Do góry