reklama
Witam, mam do sprzedania piękny, własnoręcznie wykonany kocyk w tęczowych kolorkach dla niemowlęcia, zapraszam: tęczowy kocyk niemowlęcy ażur szydełko rękodzieło (5304727214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Tabasia czy Ty nie miałas napisac swojej historii porodowej?
Postaram sie jutro
Dzis pisalam prace troche
Czemu moje dziecie zawsze tak na noc koncertuje... kolek nie ma a wyje dla zasady hehe. Ale matka nieugieta odklada do lozeczka ooo chyba usnela. Ja tez ide odpoczywac.
Anulka90
Fanka BB :)
Moje dziecko śpi juz 3 godz ) to jest niesamowite!!!!! Przez ostatnie dni sukcesem jest przespanie 1,5 Godz. Tylko ze od wczoraj znów zaczęłam jej do mleka dawać bebilon nutriton. Używała któraś?
muminek03
Fanka BB :)
moje dziecko dziś etacie przespało ładnie noc co 2,5-3 h karmienie i z powrotem kimono ale bosko! ! tak to można żyć jeszcze mój kochany mąż poczuwa się do pomocy i w nocy on ją przebiera teraz moja małpka wisi znowu przy cycku ale w pozycji horyzontalnejwiec jeszcze trochę przy niej poleże. a dziś mam wizytę kontrolna u gina- może uda mu się go przekonać żeby zejść z tej płynnej diety bi mnie juz krew zalewa-ja chce chlebaaa!
reklama