reklama
Doli, zdrówka, ja od soboty zdycham, w niedzielę kryzys miałam, a dziś, tfu tfu, już lepiej, tylko nochal zawalony.
Moja dała się wczoraj odłozyć do łóżeczka po karmieniu o 23 i spała 7,5 godz. a teraz od 7:30 znowu w łóżeczku zasnęła bez protestów
jak się obudzi, to zrobimy pierwszą sesję rehabilitacji, niestety nie lubi tego i pewnie już cały dzień na rączkach będzie...
Muminek, kciuki za wizytę :-)
Moja dała się wczoraj odłozyć do łóżeczka po karmieniu o 23 i spała 7,5 godz. a teraz od 7:30 znowu w łóżeczku zasnęła bez protestów
jak się obudzi, to zrobimy pierwszą sesję rehabilitacji, niestety nie lubi tego i pewnie już cały dzień na rączkach będzie...
Muminek, kciuki za wizytę :-)
Doli, nie wiem, czy nie za długo, ale ona już duża jednak jest, miesiąc i tydzień... A jak wstała, to wcale jakoś strasznie dużo nie zjadła, więc bardzo nie zgłodniała. Widzę, że kręci się strasznie, to sama ją wybudzę, będzie mi łatwiej z taką zaspaną na początku...
Renatka1982
Fanka BB :)
Hej laseczki
Nie wiem jeszcze co u Was, zaraz będę czytać...
Wszystkie rozpakowane czy któraś jeszcze z brzuszkiem ?
Michałek dziś skończy tydzień, ale czas leci ! Dopiero w szpitalu byłam a już minął tydzień...
Ile dni się utrzymuje nawał ?
Bo nie wiem, czy już to odessane mleko wylewać czy mrozić :/
I co z tym mrowieniem w cyckach, od czego to ?
To mleko się produkuje i dlatego ?
Mamusie karmiące naturalnie, bierzecie jakieś witaminki dla kobiet karmiących ?
Jeśli tak to jakie ?
Wczoraj byliśmy zapisać małego do przychodni i w USC.
W końcu jest Michał Damian
Mam już na 7 tyg do przodu rozpisane wizyty, ja za 4 morfologia, bo przy porodzie straciłam 450 ml krwi.
Mały do pediatry, po skierowania na bioderka, na ważenie, na szczepienie, na wszystko już zapisany
Nie chcę nic pisać, jak u nas jest, bo nie chcę zapeszyć :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaczki !!!
Nie wiem jeszcze co u Was, zaraz będę czytać...
Wszystkie rozpakowane czy któraś jeszcze z brzuszkiem ?
Michałek dziś skończy tydzień, ale czas leci ! Dopiero w szpitalu byłam a już minął tydzień...
Ile dni się utrzymuje nawał ?
Bo nie wiem, czy już to odessane mleko wylewać czy mrozić :/
I co z tym mrowieniem w cyckach, od czego to ?
To mleko się produkuje i dlatego ?
Mamusie karmiące naturalnie, bierzecie jakieś witaminki dla kobiet karmiących ?
Jeśli tak to jakie ?
Wczoraj byliśmy zapisać małego do przychodni i w USC.
W końcu jest Michał Damian
Mam już na 7 tyg do przodu rozpisane wizyty, ja za 4 morfologia, bo przy porodzie straciłam 450 ml krwi.
Mały do pediatry, po skierowania na bioderka, na ważenie, na szczepienie, na wszystko już zapisany
Nie chcę nic pisać, jak u nas jest, bo nie chcę zapeszyć :-)
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaczki !!!
Ostatnia edycja:
milia aha, bo ja pamiętam, że starszego karmiłam przez sen nawet ;-)
Renatka nawał to zależy..u mnie chyba do 7 doby był.. mrowienie to jak mleko leci odchyl stanik i zobacz jak cieknie ja biorę wit te co w ciaży.. vitaminer prenatal dha..
ostatnio ja pocieszałam, że w miękkich cyckach jest mleko przecież a teraz sama w to nie wierzę..
chce karmić kp bo skoro to robię to niech to leci a nie że mm po pawie każdym karmieniu bo dziecko głodne i nie ważne czy dostawie cześciej, pociumka z 5 razy i koniec i śpi a jak dostał butle to ciągnął aż miło..
Renatka nawał to zależy..u mnie chyba do 7 doby był.. mrowienie to jak mleko leci odchyl stanik i zobacz jak cieknie ja biorę wit te co w ciaży.. vitaminer prenatal dha..
ostatnio ja pocieszałam, że w miękkich cyckach jest mleko przecież a teraz sama w to nie wierzę..
chce karmić kp bo skoro to robię to niech to leci a nie że mm po pawie każdym karmieniu bo dziecko głodne i nie ważne czy dostawie cześciej, pociumka z 5 razy i koniec i śpi a jak dostał butle to ciągnął aż miło..
Ostatnia edycja:
Myla Novak
Od 1-5 mała ryczala. Zasnelam po 5 do 6.30. Padam na ryj. Pol nocy przeryczalam z nia
aneczka1984
Hej!
nie mam cos weny, trzeci dzień głowa boli, przez te wariacje pogodowe
Aylin - jeszcze raz dzięki za supersound:-) Mały zasnął ładnie wczoraj przy tym
Renatka - ale optymistycznie przy karmieniu witaminy dla kobiet w ciąży
my już po jednym spacerze, Młodą trzeba było do przedszkola odprowadzic, psa odsikac. nic mi się nie chce. chyba w miarę możliwości zrobię sobie dzień rozpieszczania ;-) o ile Młodzież pozwoli.
trzymajcie się!
nie mam cos weny, trzeci dzień głowa boli, przez te wariacje pogodowe
Aylin - jeszcze raz dzięki za supersound:-) Mały zasnął ładnie wczoraj przy tym
Renatka - ale optymistycznie przy karmieniu witaminy dla kobiet w ciąży
my już po jednym spacerze, Młodą trzeba było do przedszkola odprowadzic, psa odsikac. nic mi się nie chce. chyba w miarę możliwości zrobię sobie dzień rozpieszczania ;-) o ile Młodzież pozwoli.
trzymajcie się!
reklama
Renatka, super :-)
Doli, Małgosia tylko w szpitalu i krótko po jadła przez sen, teraz nie chce ani w dzień ani w nocy jak śpi, nawet jeśli uda mi się jej wepchnąć smoczek do buzi i pobudzam ją do ssania, to ona i tak tego nie robi, a po pewnym czasie wypluwa, więc jej nie męczę.
Pamiętam na pewno ze szkoły rodzenia, że w miękkich cyckach jest mleko
Myla, może też spróbuj polecanego nagrania do usypiania Marcysi?
Katla, może poproś lekarza o masaż szyjki?
Doli, Małgosia tylko w szpitalu i krótko po jadła przez sen, teraz nie chce ani w dzień ani w nocy jak śpi, nawet jeśli uda mi się jej wepchnąć smoczek do buzi i pobudzam ją do ssania, to ona i tak tego nie robi, a po pewnym czasie wypluwa, więc jej nie męczę.
Pamiętam na pewno ze szkoły rodzenia, że w miękkich cyckach jest mleko
Myla, może też spróbuj polecanego nagrania do usypiania Marcysi?
Katla, może poproś lekarza o masaż szyjki?