reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja przeszłam z 1 na 2, bo miałam kupionych kilka gigapak pampersa i 2 duże domki dady po 156 szt. jeszcze przed porodem, jeszcze do tej pory ich nie zużyłam, dlatego dla mnie ta zmiana była bardziej ekonomiczna :)

Moj wazyl 3560 i juz prawie miesiac ma mialam 4 paczki jedynek i jeszcze uzywamy. Dwojki tez sa dobre a ma 4110.Jesli bedzie wazyl 4 kg twoj maluszek to lepiej 2. Moj chudy a i tak te 1 wbijaja sie troche w uda.
Myla wyprobuje twoj patent;).

My dzis na dworze dlugo. Nie moglam starszego do domu z ciagnac. Tymek dwa razy jadl na placu zabaw w przedszkolu do tego zasikal sie. Jak na zlosc nie chcial spac. Jak z pierwszym karmilam bez oporow tak teraz mimo ze opatulona po uszy glupio sie czuje. A pogoda byla boska , chyba ze 26 stopni, a efektem mam czerwony dekold.

Doli super sen;). Tez mialam ciekawy ale nie tak;) a bez pralki to jak bez nog i rąk:/

Ja tez bb przy karmieniu, nawet na lezaco;). Ale wkurza mnie cos ta apka. Co kilka dni nie moge sie polączyc i musze instalowac od nowa;/

Lece sprzatac bo jutro goscie, a mlody usnal pieknie po kapieli.

Hubert dostał wymemlana pieluchę tetrowa która sobie podkladam jak karmię, bo mleko mnie zalewa

Śpi dziecko a był już bunt! Podstawilam pod nos a ten odleciał!!

Dobry patent !! Też wypróbuje chyba jutro :)

Adaś jutro kończy 4 tyg i nadal używamy 1 i chyba pobijamy rekordy w ilościach bo 6 paczka zaczęta pampersów i jedna pavzka dada w między czasie :)

Smerfetka w jakiej cenie pampersy? Tj za paczke? Bo na,stronie nic nie ma. Ale kiedys na stronie nie bylo nic o promocji na 1 a w sklepie po 18 zl były

reklama
Doli a ja odciagam laktatorem dwa cycki na raz i pisze na bb :-D

Obecnie mam po 100ml z każdego, czyli na dwa karmienia. Nie wiem czy odciągać cześciej ale mniej czy tak jak teraz. Cyckiem jeszcze w międzyczasie dokarmiam. Moja to tfutfutfutfuuu tylko spi! Jutro wraca druga córcia!!

Wlasnie z mezem nie mogliśmy dojść kto dzis ma nocke, kazdy chciał oddać drugiemu sypialnie! :sorry: ale jednak dzis ja sie wyspie :-D

Myla super patent!

Do góry