Pobiera się krew z głowy, bo po prostu łatwiej się wkluc. Do badania przesiewowego potrzebne jest pobranie krwi grubą igłą, tzn można teoretycznie pobierać cienką z rączki, ale one lubią się zapychac, a trochę tej krwi jednak musi być ;-)
reklama
Ogólnie nie przeszkadza mi ostatnie miejsce ;-) ktoś musi zamknąć listę, ale gorsze jest to, że nie ma z kim już ponarzekać na dłużącą się ciąże, Wy dziewczynki żyjecie już innym światem . A ja już chce do Was dołączyć.
Niestety im bliżej terminu tym oznak mniej, nawet ten sławetny czop nie chce wylecieć.
Niestety im bliżej terminu tym oznak mniej, nawet ten sławetny czop nie chce wylecieć.
Ostatnia edycja:
Asi86Wro Gratuluje
no prosze tak znienacka
Asia do konca miesiaca raczej urodzisz Marcowki tez rozpakowaly sie wszystkie do konca marca
Tabasia nie czytaj bo w necie same najgorsze przypadki wyczytasz :/ ale jak tak na glowe dostajesz to sprobuj jakos przyspieszyc ta wizyte albo prywatnie ja wogole nie wiem o czym ty piszesz
ale pamietam tez ze jak moj syn sie urodzil to zglupialam doszczetnie i tak jak bylam pewna siebie przy corce to z synem ciagle sie zastanawialam czy dobrze postepuje. czy najedzony czy dobrze ubrany itd
Naszej pepowina odpadla ale ten pepek nie wyglada jeszcze dobrze cos tam jej sie slimaczy w tym pepuszku nie pamietam zeby tak u pozostalej dwojce bylo dobrze ze jutro polozna srodowiskowa przychodzi to obejrzy
no prosze tak znienacka
Asia do konca miesiaca raczej urodzisz Marcowki tez rozpakowaly sie wszystkie do konca marca
Tabasia nie czytaj bo w necie same najgorsze przypadki wyczytasz :/ ale jak tak na glowe dostajesz to sprobuj jakos przyspieszyc ta wizyte albo prywatnie ja wogole nie wiem o czym ty piszesz
ale pamietam tez ze jak moj syn sie urodzil to zglupialam doszczetnie i tak jak bylam pewna siebie przy corce to z synem ciagle sie zastanawialam czy dobrze postepuje. czy najedzony czy dobrze ubrany itd
Naszej pepowina odpadla ale ten pepek nie wyglada jeszcze dobrze cos tam jej sie slimaczy w tym pepuszku nie pamietam zeby tak u pozostalej dwojce bylo dobrze ze jutro polozna srodowiskowa przychodzi to obejrzy
Karina34
Fanka BB :)
Dobry
Oltoma dobrze ze masz termin na cc - a co sie strachu najadłaś to sie najadłaś
Pat super ze do domu
Kubus dzis tez miał ciężka noc zagazowany ...
Musze do apteki po sab simplex .. Od paru dni ma zaropiale oczko daje mu juz krople z antybiotykiem bo ropa żółto zielona ... Ale jeszcze nie ma wielkiej poprawy
Asia86 gratuluje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tabasia mam nadzieje ze jakos Ci sie uda skonsultować z lekarzem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Oltoma dobrze ze masz termin na cc - a co sie strachu najadłaś to sie najadłaś
Pat super ze do domu
Kubus dzis tez miał ciężka noc zagazowany ...
Musze do apteki po sab simplex .. Od paru dni ma zaropiale oczko daje mu juz krople z antybiotykiem bo ropa żółto zielona ... Ale jeszcze nie ma wielkiej poprawy
Asia86 gratuluje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Tabasia mam nadzieje ze jakos Ci sie uda skonsultować z lekarzem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Muminek wspolczuje tego siedzenia w szpitalu, obys wyszla jak najszybciej z maluszkiem
Asia gratulacje ja ez mialam niby maly brzuch i kazdy mowil ze pewnie drobniutka bedzie a urodzila sie prawie jak Twoja
Sharmota no to kciuki za wyjscie jutro
Oltoma jestes pod dobra opieka i to najwazniejsze, w razie jak cos sie zacznie dziac to od razu sie Toba zajma, i nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze
Polozna byla, do Malej zastrzezen nie ma, waga 3730 wiec prawie 200 g w tydzien, czyli ok, i mowila ze dopoki przybiera tak to mam sie ulewaniem nie martwic, moze bede troche spokojniejsza
Asia gratulacje ja ez mialam niby maly brzuch i kazdy mowil ze pewnie drobniutka bedzie a urodzila sie prawie jak Twoja
Sharmota no to kciuki za wyjscie jutro
Oltoma jestes pod dobra opieka i to najwazniejsze, w razie jak cos sie zacznie dziac to od razu sie Toba zajma, i nie martw sie napewno bedzie wszystko dobrze
Polozna byla, do Malej zastrzezen nie ma, waga 3730 wiec prawie 200 g w tydzien, czyli ok, i mowila ze dopoki przybiera tak to mam sie ulewaniem nie martwic, moze bede troche spokojniejsza
sharmota
Zaangażowana w BB
Aga,
Ładnie przybrała na wadze, 200 gram, pięknie :-)
Karina,
Ojj Biedaczek Mały. A od czego mu się tak zrobiło z tym oczkiem..?
Babydust,
A psikalas pępek czymś albo smarowalas? Octanisept podobno najlepiej albo woda z mydłem..
Ładnie przybrała na wadze, 200 gram, pięknie :-)
Karina,
Ojj Biedaczek Mały. A od czego mu się tak zrobiło z tym oczkiem..?
Babydust,
A psikalas pępek czymś albo smarowalas? Octanisept podobno najlepiej albo woda z mydłem..
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Babydust pamietasz jak pisalam o naszym kikucie? Odpadl po 2.5 dnia a pozniej troche krwawilo z pepuszka ale zaschlo i te strupki jeszcze przez jakis czas odpadaly...
Karina mam nadzieje ze Kubusiowi szybko przejdzie. Emily zdrowa??
Aga super ze ladnie przybiera
Oltoma jak tam??
Karina mam nadzieje ze Kubusiowi szybko przejdzie. Emily zdrowa??
Aga super ze ladnie przybiera
Oltoma jak tam??