reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lista nie rozpakowanych nieubłaganie się skraca (wiem, że jest pewno więcej dziewczyn, które nie udzielają się, ale podczytują i może na liście powinny się znaleźć):

Oltoma, (choć pewno już nie długo)

joanna--,(myślę, że też jest już po, ale dawno się nie odzywała)

asiatipl,
Renatka1982,
kifsi,
katla,

Hej Dziewczyny,
przykro mi, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić ;)
Gratuluję wszystkim, świeżo upieczonym mamom :)

Ja myślałam, że uda mi się dotrwać, nierozpakowaną, do terminu, ale moja córa postanowiła inaczej ;)
Mała urodziła się 16go nad ranem, z wagą 3370 g i 56 cm :) Taka kluseczka, a ja miałam taki mały brzuch :) Jest małym aniołkiem - aż współlokatorki były pod wrażeniem :p

Trzymam kciuki za resztę nierozpakowanych :)

Asia gratuluję. Fajnie ci, że małą masz już ze sobą. Brawo.

Doli nie wiem. Ja juz sue wkrecilam w najgorsze :( jak dotykam to z jednej str cos jakby przeskakuje pod skora przy kosci ogonowej,taka kostka,chrzastka,nie wiem :( ze tez nie zauwazylam tego jak bylam u lekarza!!!! Tylko to wglebienie zglosilam a nie to pod skora :( martwie sie strasznie :(

Asia moze nie ;)

reklama
W ogole na pl stronach jest b malo informacji na ten temat.
Najgorsze to czekanie na konsultacje :( z drugiem niby prosciej bo sie wiele wie ale ja chyba bardziej do glowy dostaje :(

Do góry