reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Sharmota nie wiem od czego ...

Babydust z pepuszkiem to moja położna kazała octanisept i puder do zasuszenia ... Wszystko patyczkami do uszu ...

reklama
Tabasia - Emily zdrowa , ale po zwiększeniu lekarstw pod koniec marca jest wkulko zmęczona i ospała .., do tego napady epilepsi sie zwiększyły :(
Musze termin u lekarki zrobić ... Ale najpierw trzeba krew pobrać zeby zobaczyć poziom leków we krwi ...

Muminek, dużo zdrówka i szybkiego wypisu do domu!

Asiu, nie rozpaczaj tak! Rozumiem Cię że jest Ci smutno, ale pewnie ruszy Cię nagle z nienacka...

Ojoj! Asia86Wro, wielkie gratulacje! Po cichutku to załatwiłaś :D

Kobietki kochane, dziękuję Wam za słowa wsparcia! Od godziny jesteśmy w domu! Padł mi telefon i nie mogłam odpisać wcześniej! Doczytam Was później bo mi apka wariuje i posty przeskakuja

zrobili mi ktg, usg, pani doktor zbadała (Malo mi oczy z orbit nie wyszły). Wszystko jest ok. To był prawdopodobnie tylko czop!!! Mam wrócić do szpitala dzień przed planowanym cc.
Cieszę się na to planowane cc bo znów szpital przepełniony i pewnie robili by mi problem z przyjęciem!
Jestem tym stresem i czekaniem na poszczególne badania tak zmęczona, że padam na twarz...

Oltoma to teraz kciuki zeby przed 23 sie nie rozkrecilo ;)

Karina biedna Emily. Mam nadzieje ze wkrotce poczuje sie lepiej :*

Hahaha Doli to nawet moi znajomi ktorzy dzieci nie maja wiedza ze sie puka :p

reklama
Tabasia, współczuję stresu!!! Mam nadzieję, że szybko znajdziesz termin badania i wszystko okaże sie w porządku!

Asiatipl, a na kiedy masz termin?

Pat, juz jesteście w domu? Nie stresuj się będziesz w domu słyszeć maleństwo. W domu jest ciszej i inaczej słychać płacz dziecka.

Strasznie dużo tych maluszków z problemami gazowymi! Trzymam kciuki aby szybko im przeszlo!!!!

Karina, oby oczko Kubusia szybko doszło do siebie a epilepsja Emilii też odpuściła!!!!!!

Doli, no niektórych myślenie boli!!!!
Jak się urodziła Ola to mój listonosz przestał korzystać z dzwonka tylko pukał! Bylam w szoku bo to obca osoba i do tego facet!!! Był zaskoczony, że mu podziękowałam!

Do góry