Vesunna,
ale oczywiście, że tak. Do jakiegokolwiek lekarza jak się idzie prywatnie to oczekuje się jakiejś takiej indywidualnej opieki i troski z jego strony. Zawsze to jakoś bezpieczniej i pewniej się człowiek czuje.
Lekarz z NFZ, może czasem nie mieć czasu, i na szybkości przyjmuje jednego pacjenta za drugim- takie realia, ale w momencie, kiedy się idzie do konkretnego, wybranego, któremu się dodatkowo płaci, to się oczekuje, widać nie wszyscy doktorkowie to wiedzą, albo już im się po prostu nie chce..
Tak, jutro mam ważny dzień, już bez żartów, poustalać i dowiedzieć się co i jak z tymi badaniami, terminami i gbs-ami.
a ja zamiast spać to podłogi pomyłam, nóżki ogoliłam, zjadłam 3\4 pomarańczy ( już czuję tą zgagę...;(((() i w torebce muszę posprzątać. A wstać o 6. Ostatnio wsumie tak wstaję, bo spać nie mogę, ale znając życie jutro będę chciała spać.. haha
Aha, Mamusie, które poród mają już za sobą. Prawdą jest to, że dziecko w brzuchu się przyzwyczaja do trybu życia i później tak funkcjonuje? Że np jeśli chodzisz regularnie spać w ciąży mniej więcej 23, to dziecko później też trzyma się określonych pór??