reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, ależ skąd, właśnie wydaje mi się, że w ciąży to ma prawo się zdarzać... Pewnie masz mocny sen, ja to śpię jak zając i budzę się na każdy ruch/dźwięk, więc i nacisk na pęcherz mnie budzi :tak:

reklama
Ale macie produkcje :)

Pomysł z pchlim targiem rewelacyjny - ale do tego nie jest potrzebna zgoda odgórna. przeciez mozemy załozyc temat gdzie sprzedajemy i kupujemy :)

Aylin ja wlasnie tych kopertowych nie lubię, za duzo zapinania i mam wrażenie, ze dziecku nie wygodnie. Choc kupiłam taki zestaw z hm na 62, bodziak spodenki krótkie i czapka. Zestaw różowy z motylkiem choc chcemy chłopca haha :-D

ja je na poczatek bardzo. Potem tylko takie zapinane na ramieniu. Ale jak wspominałam moja to chudzielec i te zwykłe z zakładka zawsze jej z ramionek spadały ii miałam wrazenie ze jest jej zimno.

A w ogóle to zapomniałam wam wyznać.... ja zakupoholiczka jestem :p

hejka :) ufff nadrobiłam dzionek nieobecności :)
siedzę sobie w pracy i czytam hihih :)
z ciuszków mam jedne spioszki ( kupione na poprawe humoru jeszcze jak w ciązy nie byłam z kappala z newborn) nio i osttanio skarpetczki "i <3 dad " :)
ale wiem ze sporo dostene.. ufff :)

co do snow - w pierwszym trymestrze śniłam prawie co noc - i to mega realistyczne sny. Budziłam się i chwile mi zajęło oddzielic sen od jawy - dziwne uczucie..

Aylin ja tych na zakładkę tez nie lubię, np. ze smyka. W hm sa na guziki i te lubię, nie mecheca sie (jak te ze smyka..) nie rozciągają (..) nie zmieniają kształtu.

Witaj w klubie :-D wczoraj kumpela mnie pytała ile moja corka ma kurtek zimowych, policzyłam, ze 8 ;-) plus 7 na wiosnę :sorry:

No to kutde zaszalałam. Położyłam sie znowu o 10 bo już od 8 nie spałam a pozatym to źle spałam a tu 13.40. Znowu miłam jakieś sny ale nie pamiętam. A czasami to mam sny jak filmy, takie kino za darmo a scenariusz nie znany nikomu, i do tego ja też w nich gram. Musze wstac. Narka

To ja dołączam do tych zakupoholiczek ;) Do tego chomikuje duzo.
Szczerze to w szafie nie mam juz miejsca nawet na skarpetki dla maluszka;/ Czeka mnie mega przejrzenie szaf . Mlody ma z 50 koszulek a i tak tylko w 10 chodzi bo reszta mu sie nie podoba a moich polek juz nie umiem posprzatac bo co chwila balagan. To moja wada :crazy:

Tez miałam dzjsjanw głupi sen :D śniło mi się ze ja już byłam w zaawansowanej ciąży i miałam niedługo radzić i tu ni stad ni z owad zaczęła rodzic moja kuzynka która nawet nie jest w ciąży :D i rodziła na dworze, jakiś szpital polowy, cala rodzina była przy jej porodzie a wokół nas jakieś samochody, uzbrojeni faceci :D ona miała jakiś dziwny zniekształcony brzuch i sobie rodzi i rodzi, miejsce gdzie rodziła była ogrodzone niskim plotkiem i nagle podjechaly jakieś samochody z uzbrojonymi mężczyznami i zaczęło strzelać :D ona dalej rodziła a ja się schowałam za samochód z jakimś przystojniakiem i on wybijał tych złych a ja biedna nie wiedziałam co robić..i w końcu tamci którzy zdołali przeżyć uciekli a ja patrzę a ten przystojniak co mnie tak bronił kulkę dostał w cudowną klate !:D krzycze żeby go ktoś ratował to go zabrali na noszach a w tym momencie moja kuzynka urodziła córkę :D i nagle cała akcja przeniosła się do mieszkania gdzie siedzielismy z całą moja rodzina i M. A co się stało z moim przystojnym obrońcą nie wiem...:( :p

Trzeba było ratować przystojniaka! Ja bym mu wyssala kule i wylizala ranę :-D

Margo byś mi się z tym kijem w kuchni mojej przydała bo ten cholernik się zamyka i jara wieczorami w oknie

Olusia odnośnie pęcherza to może masz infekcje jakąś? Pogadaj z ginem

Asiatp ja miałam taki sam sen przez jakiś czas po śmierci mamy.tez byłam w ciąży wtedy i śniło ki się ze widziałam mamę na ulicy ja za nią bieglam oba uciekała okazywało się ze ona wcale nie umarła tylko gdzieś się przed nami ukrywa...masakra jakas !!!

A mnie ten brzuch ciągnie dziś!!! Rozpycha się ten malpiszon,za mała macicę juz mam i sobie powiększa :)

Ogólnie to po ostatnim poście zasnelam i właśnie się obudzilam!!! Muszę rypnac kawę szybko bo cos czuje ze mnie dorwie przespalniczy bol glowy

reklama
Myla ty sie nie certolisz "ja bym wyssała i wylizała rane" :-) :-)
Kawke tez se zrobie, ale taką ceńką pije z jednej łyżeczki, do tego pół na pół z mlekiem i łyżka miodu.

Ostatnia edycja:
Do góry