reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kochana jestes! Oby sie udalo, niestety ja przeczuwam chlopaka. Wszystko okaze sie 4 listopada. Rowno za 2 tyg :-)

Ja tez przeczuwam chłopaka lol i tez mam termin 4.11 :) :) :)

Olusia :) nio ja tez albo kszel albo kichanie ... Tak to nie popuszczal:p
Całe szczęście :)

Natasza - , Olusia tak ... Teściowa to wielki skarb :)

Doli- oddawaj Bigossssss , tez bym zjadła :) mniammmm

Ja tez mam wkulko problemy z pecherzem :( to jakies fatum lol

Jaga zdrówka dla syna ❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊✊✊✊✊❤️❤️❤️

Kifsi witaj :-)

A ja dzis zjem krupnik.. zupy mi jeszcze wchodza gorzej z reszta... :tak: mam ochote dzis na kisiel albo budyn...

Karina to tylko chyba ja od snow sie moczylam... :confused:

Jaga to bardzo słabo z tymi zastrzykami, antybiotykami itp. Wiecie ja naprawde nie lubię tych chemicznych wspomagaczy choć wiem, że czasem bez nich sie nie obejdzie.
Przeczytajcie proszę ten art: Raport Klennera czyli czego nikt nie wie o witaminie C | Akademia Witalności
Nie jestem w stanie sprawdzić czy to wszystko prawda, ale od zeszłego roku cała rodzinka zakupiła mega puszkę witaminy c w proszku i codziennie dawkujemy, a w okresie takim jak ten szczególnie.

Hej Kifsi Ty też czytaj :)

Myla jak Vesunna nie bedzie miala dziewczynki to Ty dostaniesz ten gratis :)

Olusia nie przejmuj sie :) najwazniejsze ze kupci nie robisz :)
:żart:

Ja mialam wczesniej orgazmy we śnie :) - nie ze narzekam Hahaha było całkiem całkiem :) :) :)

reklama
Karina wlasnie wlasnie... dobrze to tylko to....ale zobaczymy... nie martwie sie tym poki co... zrobie ponownie badanie i zobaczymy...:tak:

Anemonne ciekawy artykuł... ;-)

Do góry