reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, ależ skąd, właśnie wydaje mi się, że w ciąży to ma prawo się zdarzać... Pewnie masz mocny sen, ja to śpię jak zając i budzę się na każdy ruch/dźwięk, więc i nacisk na pęcherz mnie budzi :tak:

reklama
Ale macie produkcje :)

Pomysł z pchlim targiem rewelacyjny - ale do tego nie jest potrzebna zgoda odgórna. przeciez mozemy załozyc temat gdzie sprzedajemy i kupujemy :)

Aylin ja wlasnie tych kopertowych nie lubię, za duzo zapinania i mam wrażenie, ze dziecku nie wygodnie. Choc kupiłam taki zestaw z hm na 62, bodziak spodenki krótkie i czapka. Zestaw różowy z motylkiem choc chcemy chłopca haha :-D

ja je na poczatek bardzo. Potem tylko takie zapinane na ramieniu. Ale jak wspominałam moja to chudzielec i te zwykłe z zakładka zawsze jej z ramionek spadały ii miałam wrazenie ze jest jej zimno.

A w ogóle to zapomniałam wam wyznać.... ja zakupoholiczka jestem :p

hejka :) ufff nadrobiłam dzionek nieobecności :)
siedzę sobie w pracy i czytam hihih :)
z ciuszków mam jedne spioszki ( kupione na poprawe humoru jeszcze jak w ciązy nie byłam z kappala z newborn) nio i osttanio skarpetczki "i <3 dad " :)
ale wiem ze sporo dostene.. ufff :)

co do snow - w pierwszym trymestrze śniłam prawie co noc - i to mega realistyczne sny. Budziłam się i chwile mi zajęło oddzielic sen od jawy - dziwne uczucie..

Aylin ja tych na zakładkę tez nie lubię, np. ze smyka. W hm sa na guziki i te lubię, nie mecheca sie (jak te ze smyka..) nie rozciągają (..) nie zmieniają kształtu.

Witaj w klubie :-D wczoraj kumpela mnie pytała ile moja corka ma kurtek zimowych, policzyłam, ze 8 ;-) plus 7 na wiosnę :sorry:

No to kutde zaszalałam. Położyłam sie znowu o 10 bo już od 8 nie spałam a pozatym to źle spałam a tu 13.40. Znowu miłam jakieś sny ale nie pamiętam. A czasami to mam sny jak filmy, takie kino za darmo a scenariusz nie znany nikomu, i do tego ja też w nich gram. Musze wstac. Narka

To ja dołączam do tych zakupoholiczek ;) Do tego chomikuje duzo.
Szczerze to w szafie nie mam juz miejsca nawet na skarpetki dla maluszka;/ Czeka mnie mega przejrzenie szaf . Mlody ma z 50 koszulek a i tak tylko w 10 chodzi bo reszta mu sie nie podoba a moich polek juz nie umiem posprzatac bo co chwila balagan. To moja wada :crazy:

Tez miałam dzjsjanw głupi sen :D śniło mi się ze ja już byłam w zaawansowanej ciąży i miałam niedługo radzić i tu ni stad ni z owad zaczęła rodzic moja kuzynka która nawet nie jest w ciąży :D i rodziła na dworze, jakiś szpital polowy, cala rodzina była przy jej porodzie a wokół nas jakieś samochody, uzbrojeni faceci :D ona miała jakiś dziwny zniekształcony brzuch i sobie rodzi i rodzi, miejsce gdzie rodziła była ogrodzone niskim plotkiem i nagle podjechaly jakieś samochody z uzbrojonymi mężczyznami i zaczęło strzelać :D ona dalej rodziła a ja się schowałam za samochód z jakimś przystojniakiem i on wybijał tych złych a ja biedna nie wiedziałam co robić..i w końcu tamci którzy zdołali przeżyć uciekli a ja patrzę a ten przystojniak co mnie tak bronił kulkę dostał w cudowną klate !:D krzycze żeby go ktoś ratował to go zabrali na noszach a w tym momencie moja kuzynka urodziła córkę :D i nagle cała akcja przeniosła się do mieszkania gdzie siedzielismy z całą moja rodzina i M. A co się stało z moim przystojnym obrońcą nie wiem...:( :p

Trzeba było ratować przystojniaka! Ja bym mu wyssala kule i wylizala ranę :-D

Margo byś mi się z tym kijem w kuchni mojej przydała bo ten cholernik się zamyka i jara wieczorami w oknie

Olusia odnośnie pęcherza to może masz infekcje jakąś? Pogadaj z ginem

Asiatp ja miałam taki sam sen przez jakiś czas po śmierci mamy.tez byłam w ciąży wtedy i śniło ki się ze widziałam mamę na ulicy ja za nią bieglam oba uciekała okazywało się ze ona wcale nie umarła tylko gdzieś się przed nami ukrywa...masakra jakas !!!

A mnie ten brzuch ciągnie dziś!!! Rozpycha się ten malpiszon,za mała macicę juz mam i sobie powiększa :)

Ogólnie to po ostatnim poście zasnelam i właśnie się obudzilam!!! Muszę rypnac kawę szybko bo cos czuje ze mnie dorwie przespalniczy bol glowy

reklama
Myla ty sie nie certolisz "ja bym wyssała i wylizała rane" :-) :-)
Kawke tez se zrobie, ale taką ceńką pije z jednej łyżeczki, do tego pół na pół z mlekiem i łyżka miodu.

Ostatnia edycja:
Do góry