reklama
Ale macie produkcje
Pomysł z pchlim targiem rewelacyjny - ale do tego nie jest potrzebna zgoda odgórna. przeciez mozemy załozyc temat gdzie sprzedajemy i kupujemy
ja je na poczatek bardzo. Potem tylko takie zapinane na ramieniu. Ale jak wspominałam moja to chudzielec i te zwykłe z zakładka zawsze jej z ramionek spadały ii miałam wrazenie ze jest jej zimno.
A w ogóle to zapomniałam wam wyznać.... ja zakupoholiczka jestem
Pomysł z pchlim targiem rewelacyjny - ale do tego nie jest potrzebna zgoda odgórna. przeciez mozemy załozyc temat gdzie sprzedajemy i kupujemy
Aylin ja wlasnie tych kopertowych nie lubię, za duzo zapinania i mam wrażenie, ze dziecku nie wygodnie. Choc kupiłam taki zestaw z hm na 62, bodziak spodenki krótkie i czapka. Zestaw różowy z motylkiem choc chcemy chłopca haha
ja je na poczatek bardzo. Potem tylko takie zapinane na ramieniu. Ale jak wspominałam moja to chudzielec i te zwykłe z zakładka zawsze jej z ramionek spadały ii miałam wrazenie ze jest jej zimno.
A w ogóle to zapomniałam wam wyznać.... ja zakupoholiczka jestem
hejka ufff nadrobiłam dzionek nieobecności
siedzę sobie w pracy i czytam hihih
z ciuszków mam jedne spioszki ( kupione na poprawe humoru jeszcze jak w ciązy nie byłam z kappala z newborn) nio i osttanio skarpetczki "i <3 dad "
ale wiem ze sporo dostene.. ufff
co do snow - w pierwszym trymestrze śniłam prawie co noc - i to mega realistyczne sny. Budziłam się i chwile mi zajęło oddzielic sen od jawy - dziwne uczucie..
siedzę sobie w pracy i czytam hihih
z ciuszków mam jedne spioszki ( kupione na poprawe humoru jeszcze jak w ciązy nie byłam z kappala z newborn) nio i osttanio skarpetczki "i <3 dad "
ale wiem ze sporo dostene.. ufff
co do snow - w pierwszym trymestrze śniłam prawie co noc - i to mega realistyczne sny. Budziłam się i chwile mi zajęło oddzielic sen od jawy - dziwne uczucie..
Aylin ja tych na zakładkę tez nie lubię, np. ze smyka. W hm sa na guziki i te lubię, nie mecheca sie (jak te ze smyka..) nie rozciągają (..) nie zmieniają kształtu.
Witaj w klubie wczoraj kumpela mnie pytała ile moja corka ma kurtek zimowych, policzyłam, ze 8 ;-) plus 7 na wiosnę
Witaj w klubie wczoraj kumpela mnie pytała ile moja corka ma kurtek zimowych, policzyłam, ze 8 ;-) plus 7 na wiosnę
Kuklaki
Fanka BB :)
No to kutde zaszalałam. Położyłam sie znowu o 10 bo już od 8 nie spałam a pozatym to źle spałam a tu 13.40. Znowu miłam jakieś sny ale nie pamiętam. A czasami to mam sny jak filmy, takie kino za darmo a scenariusz nie znany nikomu, i do tego ja też w nich gram. Musze wstac. Narka
Patrzcie dziewczyny co na Olx namierzyłam:-)
Ubranka 270sztuk Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Ubranka 270sztuk Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
To ja dołączam do tych zakupoholiczek Do tego chomikuje duzo.
Szczerze to w szafie nie mam juz miejsca nawet na skarpetki dla maluszka;/ Czeka mnie mega przejrzenie szaf . Mlody ma z 50 koszulek a i tak tylko w 10 chodzi bo reszta mu sie nie podoba a moich polek juz nie umiem posprzatac bo co chwila balagan. To moja wada
Szczerze to w szafie nie mam juz miejsca nawet na skarpetki dla maluszka;/ Czeka mnie mega przejrzenie szaf . Mlody ma z 50 koszulek a i tak tylko w 10 chodzi bo reszta mu sie nie podoba a moich polek juz nie umiem posprzatac bo co chwila balagan. To moja wada
Myla Novak
Fanka BB :)
Tez miałam dzjsjanw głupi sen śniło mi się ze ja już byłam w zaawansowanej ciąży i miałam niedługo radzić i tu ni stad ni z owad zaczęła rodzic moja kuzynka która nawet nie jest w ciąży i rodziła na dworze, jakiś szpital polowy, cala rodzina była przy jej porodzie a wokół nas jakieś samochody, uzbrojeni faceci ona miała jakiś dziwny zniekształcony brzuch i sobie rodzi i rodzi, miejsce gdzie rodziła była ogrodzone niskim plotkiem i nagle podjechaly jakieś samochody z uzbrojonymi mężczyznami i zaczęło strzelać ona dalej rodziła a ja się schowałam za samochód z jakimś przystojniakiem i on wybijał tych złych a ja biedna nie wiedziałam co robić..i w końcu tamci którzy zdołali przeżyć uciekli a ja patrzę a ten przystojniak co mnie tak bronił kulkę dostał w cudowną klate ! krzycze żeby go ktoś ratował to go zabrali na noszach a w tym momencie moja kuzynka urodziła córkę i nagle cała akcja przeniosła się do mieszkania gdzie siedzielismy z całą moja rodzina i M. A co się stało z moim przystojnym obrońcą nie wiem...
Trzeba było ratować przystojniaka! Ja bym mu wyssala kule i wylizala ranę
Margo byś mi się z tym kijem w kuchni mojej przydała bo ten cholernik się zamyka i jara wieczorami w oknie
Olusia odnośnie pęcherza to może masz infekcje jakąś? Pogadaj z ginem
Asiatp ja miałam taki sam sen przez jakiś czas po śmierci mamy.tez byłam w ciąży wtedy i śniło ki się ze widziałam mamę na ulicy ja za nią bieglam oba uciekała okazywało się ze ona wcale nie umarła tylko gdzieś się przed nami ukrywa...masakra jakas !!!
A mnie ten brzuch ciągnie dziś!!! Rozpycha się ten malpiszon,za mała macicę juz mam i sobie powiększa
Ogólnie to po ostatnim poście zasnelam i właśnie się obudzilam!!! Muszę rypnac kawę szybko bo cos czuje ze mnie dorwie przespalniczy bol glowy
reklama