reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Milia masz dostęp twój poszedł razem z neta i pat a OBE maja,ty tez masz.
wenqingwątek brzuszkowy jest zamknięty ale żeby moc mieć dostęp to trzeba jakich czas z nami pobycie i dac się poznać. Mam nadzieje ze wytrwasz
wenqingwątek brzuszkowy jest zamknięty ale żeby moc mieć dostęp to trzeba jakich czas z nami pobycie i dac się poznać. Mam nadzieje ze wytrwasz
Myla Novak
Ponawiam prośbę o uzupełnianie listy...jeszcze nikt mi nie wysłał informacji po ostatniej prośbie...
Myla jakiej listy?? Przepraszam ale troszke mnie tu nie byłoPonawiam prośbę o uzupełnianie listy...jeszcze nikt mi nie wysłał informacji po ostatniej prośbie...
no właśnie ile trwa okres próbny?/Myla a ja przeszłam kwarantannę czy ciągle w okresie próbnym?
Myla Novak
Wyjdzcie z tego wątku na główny kwiecień i tam u gory zaraz pod wizytami jest lista kwietniowej.kilka jest juz przerobionych/na zielono.wyslijcie mi na pw swoje imię,płeć dzidzi jeśli już znacie i imiona wybrane lub wstępnie wybrane. Jeśli nie ma was jeszcze na starej liście to jeszcze termin porodu.
Ostatnia wiadomość oznaczyłam jako ważne!CHYBA BEDE DO WAS KRZYCZEC NA CZERWONO
Ostatnia wiadomość oznaczyłam jako ważne!CHYBA BEDE DO WAS KRZYCZEC NA CZERWONO
reklama
Myla Novak
Myla a ja przeszłam kwarantannę czy ciągle w okresie próbnym?
załamania nerwowego z Wami dostane...no właśnie ile trwa okres próbny?/
Margo Nie,nie masz,została dodana sprawdź może juz mass, wysylalam późnym wieczorem w drugiej turze,powinno juz być
panno Kajko ty się juz lapiesz...
Tyle trwa aż mi się zachce Was wpuścić o! a tak naprawdę to nasze tajemne ustalenia są