reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Szai- kciuki zacisnięte.
A co do ruskich to moje ulubione ja zawsze do nich dodaje miety ;) a podane ze smietanka to juz obled ;) ale zescie mi smaka narobily. Ciekawe kto ich teraz nalepi ?;)

Witam sie z rana
Kurcze prawie całą noc nie spałam...

Zaraz zbieram sie do gina cała w stresie ! Proszę trzymajcie kciuki

Powodzenia dla wszystkich dzisiejszych wizyt!

hej

zaraz idę do fryzjera, wreszcie coś zmienię bo mnie już szlag trafia z odrostami :-D

Tabasia mniam!!! :D ja teżnie chorowałam i w tamtej ciąży miałam raz tylko albo dwa i tyle, teraz pewnie też tak będzie.. ja już się cieszę , że studia mam za sobą, to był niezły wycisk - praca a w weekendy zjazdy na uczelnie i tak cały czas, zero czasu dla siebie, byłam wymagająca chciałam miec stypendia wiec miałam i taki kocioł, lol.

Myla nieźle na słodko wszystko hehehehe ;D to musi być girl ;-) kciuki!!!

Szaj, Kuklaki,natasza trzymam kciuki za wizyte!

Dzieńdoberek:-) Widzę że większość cierpi na ból głowy U mnie to już masakraa nic nie pomaga:no:
Gratuluję udanych wizyt
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Witam nową Mamusie
Miłego dnia kobitki

Ostatnia edycja:
Hej słoneczka

Ja byłam wczoraj u gina na wizycie i znów się strasznie rozczarowałam , jak tak dalej będzie to zmienię gina albo prywatnie dodatkowo będę chodziła. Dosyć , że nie widziałam dzidzi, zdjęcie z usg jest takie, że nic nie widać to jeszcze dowiedziałam się , że badania genetyczne muszę zrobić sobie na własną rękę bo oni owszem sprawdzają to wszystko ale nie podpisują się pod tym bo nie mają certyfikatu. Nosz..... wkurzyłam się strasznie. Dobrze , że w Łodzi znam dobrego gina genetyka Lech Dudarewicz jakby któraś była z Łodzi to polecam.

Dzidzius ma 3,6 cm co odpowiada na 10w3d tylko nie wiem czy to wiek dzidzi czy ciąży bo przecież ten gin nic mi nie powiedział. Ehhh
W sumie mam w karcie ciąży napisane 10/11 tydzień ale wiadomo jak to jest.
Uciekam teraz do pracy , będę wiecxzorkiem to was podczytam bo nie miałam znów kiedy przeczytać co tam u Was.

reklama
Witam wlasnie zaraz na tvp2 bedzie o badaniach genetycznych... stresuje sie strasznie rano mialam schizy ze widze krew :/ potem pare razy sie podcieralam i nic cholera juz mdlosci mam.. zaraz ide spac Zuza odprowadzona..
Gratuluje udanych wizyt. Ja mam przeczucie ze bedzie chlopak w piatek moze sie okaze ale zobaczymy mam dola tak czy siak plakac mi sie cche 5 urodziny a na 10 mialabym termin ehhh

Do góry