reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Olusia nie zapominaj o piciu wody, częsty błąd i stad mogą byc bóle. Ja jak mam migrenę to sie kładę w ciemnicy, zimny okład na glowe/oczy i paracetamol rozpuszczalny. Nie ruszam sie, nie schylam bo boli przy każdym ruchu (wzrasta ciśnienie i mam wrażenie, ze glowe mi rozsadzi). W poprzedniej ciazy czesto mnie bolała głowa a teraz tylko raz ale porządnie, wymiotowalam cały dzien, trzaslam sie i miałam obniżona temperaturę...

Trzymam kciuki zeby szybko przeszło!! :tak:

Gratuluje wizyt! Czy ktos ma jak ja 9.10 moze wizytę? :-D

Ostatnia edycja:
Myla Novak bylam na spacerze.. co prawda poszlam do sklepu z moim i szlam spacerkiem, myslalam ze sie dotlenie, przewietrze i bedzie lepiej....ale dalej bolala mnie glowa.. a mozna uzyc amolu by posmarowac sobie czolo?:tak: he he fajnie to napisalas ze padlo mi na dwa oczka he he;-) uuu pojadlas chipcow, moze nie sluza tobie? hmmm ja sie zastanawiam co mam zjesc.. zjadlam dzis kaszke i zupe grysikowa...

Lei lezalam 2h w pokoju ciemnym.. i probowalam zasnac ale nie udalo mi sie... odnosnie wody do faktycznie malo pilam... jak sie schylilam to myslalam ze mi glowe rozsadzi... potem moj wiazal mi buty.. a paracetamol bralam w poludnie to mi przeszlo minimalnie i znow powrocilo od nowa ..

Hello

kochane z tego co piszecie to mi wyglada na migrene, miewalam kiedys od tabletek antykoncepcyjnych, tak raz na mesiac mnie lapalo ale to byl wlasnie taki bol ze az wymiotowalam, wtedy sie kladlam bralam tabletke i czekalam az przestnie i musialo byc ciemno i kompletna cisza bo inaczej nie szlo wytrzymac, od wtedy sie nauczylam ze jak tylko zaczynala mnie glowa bolec to od razu tabletka zeby nie bolalo bardziej. Teraz ze dwa razy mnie glowa bolala ale z przemeczenia chyba (w niedziele po weekendzie pracujacym) ale na szczescie nie mocno bo nie wiem jakie tu tabletki bym mogla wziasc musze zapytac gina tak w razie w.

Tabasia ruskie uwielbiam, jeszcze podsmazone ze smietana, pycha.

Ja wlasnie sprobowalam moje ciasto drozdzowe ze sliwkami i kruszonka, nawet dobre tylka tak te drozdze czuc w zapachu.

Karinko zapomnialam ci odpisac ze w aptece powiedziala zeby lepiej z lekarzem skonsultowac, jadnak nie daje tego Zoviraxu, smole samo przejdzie, paste do zebow na noc tylko

Karina ja tez uzywalam na opryszczke masci cynkowej... i mnie zawsze pomaga...:tak:

Kuklaki no ja lezalam w lozku, ciemno w pokoju i chcialam zasnac ale nie dalam rady, wiec poszlam na maly spacer z moim do sklepu ale nie przeszlo... posmarowalam sobie teraz amolem i moze ciut lepiej jest... mnie rzadko boli glowa ale jak juz to mocno i dlugo...:-(

Myla to teraz trza to spalic :)) ja juz wciagnelam z polowe tych ruskich :p

Olusia o amolu slyszalam tez ze mozna. Ja tylko czekam az mi sie bole zatok zaczna :/

Neta wspaniale wiesci :) moj syncio byl b.zainteresowany sobotnim usg ale sie zasmucil jak ginka powiedziala ze jak na jej oko dziewczynka :))

Ja na toxo nie chorowalam wiec musze niby co 3 miechy robic badania.

Ann moje gratulacje :) :)

Dziewczyny ja koncze w grudniu. W styczniu jeden egz tylko. A prace mam oddac do maja.
Boje sie tej promotorki bo mialam z nia zajecia w zeszlym sem. Egzamin zdalam na totalne minimum a naprawde duzo i na temat pisalam... zawalilam jedno zaliczenie tzn.poprosilam o przesuniecie terminu i sie zgodzila i jej nigdy nie wyslalam. Do tego ma mega skrzeczaco-irytujacy glos. A jej akcent jest taki koszmarny ze mam wrazenie ze zamiast po angielsku to mowi do mnie po irlandzku!!!!! Masakra. Jak ja dam rade :))

A propos moich studiow jeszcze to ja jestem humanistka ale zycie pisze rozne scenariusze i sie przekwalifikowywac zaczelam na obcej ziemi. I jak tak zaczelam 5 lat temu tak skonczyc nie moge hahaha. Juz mam upatrzone kolejne kierunki...

Pat super ze dzidzua zdrowa!!!! :)

Doliores bardzo sie ciesze z udanej wizyty :)

Kajka ja nie prowadze takiej karty.

Kuklaki tez mialam koszmarne migreny po anty. Mroczki przed oczami po pol godziny! Odstawilam i izdrowialam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasie.ciekawe ile kalorii Spale przez sen... Pewnie nie za dużo chybaze mam syndrom niespokojnych nóg :confused:
A moje synki bardzo chciałyby siostrę jeszcze kolejne osoby co wzbudza we mnie poczucie winy :sorry:

Ide próbować zasnąć.rano wizyta muszę wyjechać o 7, miałam co prawda na 7.30 być ale świetlica od 7 dopiero a muszę do innego miasta dojechać. Nerwowka się załącza

Do góry