Myla to teraz trza to spalic
) ja juz wciagnelam z polowe tych ruskich
Olusia o amolu slyszalam tez ze mozna. Ja tylko czekam az mi sie bole zatok zaczna :/
Neta wspaniale wiesci
moj syncio byl b.zainteresowany sobotnim usg ale sie zasmucil jak ginka powiedziala ze jak na jej oko dziewczynka
)
Ja na toxo nie chorowalam wiec musze niby co 3 miechy robic badania.
Ann moje gratulacje
Dziewczyny ja koncze w grudniu. W styczniu jeden egz tylko. A prace mam oddac do maja.
Boje sie tej promotorki bo mialam z nia zajecia w zeszlym sem. Egzamin zdalam na totalne minimum a naprawde duzo i na temat pisalam... zawalilam jedno zaliczenie tzn.poprosilam o przesuniecie terminu i sie zgodzila i jej nigdy nie wyslalam. Do tego ma mega skrzeczaco-irytujacy glos. A jej akcent jest taki koszmarny ze mam wrazenie ze zamiast po angielsku to mowi do mnie po irlandzku!!!!! Masakra. Jak ja dam rade
)
A propos moich studiow jeszcze to ja jestem humanistka ale zycie pisze rozne scenariusze i sie przekwalifikowywac zaczelam na obcej ziemi. I jak tak zaczelam 5 lat temu tak skonczyc nie moge hahaha. Juz mam upatrzone kolejne kierunki...
Pat super ze dzidzua zdrowa!!!!
Doliores bardzo sie ciesze z udanej wizyty
Kajka ja nie prowadze takiej karty.
Kuklaki tez mialam koszmarne migreny po anty. Mroczki przed oczami po pol godziny! Odstawilam i izdrowialam