reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tabasia ty nawet nie czekaj na bole zatok bo pewnie nie wystapia u ciebie i bedzie wszystko dobrze... a czesto je miewasz? a jakie ciebie kierunki jeszcze interesuja? od jak dawna mieszkasz w Irlandii? na pewno dasz rade, to juz nie dlugo.. zdasz egzamin i bedziesz miala z glowy i pozostanie tobie pisanie pracy.. no obys jakos dala rade z promotorem... dobrze ze jej nie bedziesz ogladac co dzienie..
p.s po takich pierogach tez jakos trzeba byloby spalic jakos kalorie... :-) chociaz moze i nie ... musze przytyc a nie spalac kalorie...
Fajny ten detektor, jestes z niego zadowolona?
p.s po takich pierogach tez jakos trzeba byloby spalic jakos kalorie... :-) chociaz moze i nie ... musze przytyc a nie spalac kalorie...
Fajny ten detektor, jestes z niego zadowolona?
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Olusia detektor bardzo dobrze nam sie sprawdzil tak jak pisalam wczesniej,nie uzywalam go czesto bo mlody byl bardzo aktywny. Zobaczymy jak bedzie teraz.
Co do nauki to juz nie bede zasmiecac watku,ale mam jeszcze pewne plany
Uciekam w wyro. Dobrej i spokojnej nocki wszystkim
Co do nauki to juz nie bede zasmiecac watku,ale mam jeszcze pewne plany
Uciekam w wyro. Dobrej i spokojnej nocki wszystkim
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karina he he dobre !! :-)
Hej dziewczyny, ja tylko na chwileczkę. Nie zdążę Was nadrobić - 2 dni nieobecności i tyle nabazgrane!
Uciekam spać, bo jutro o 8 jedziemy na usg prenatalne - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok! Odezwę się wieczorem.
Miłej nocy wszystkim .
Uciekam spać, bo jutro o 8 jedziemy na usg prenatalne - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok! Odezwę się wieczorem.
Miłej nocy wszystkim .
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tabasia ten zel nie traci waznosci i wartosci..
Szaj trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte !!;-)
Szaj trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte !!;-)
reklama