reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wczoraj w nocy poroniłam ale przez 3 godziny krwawiłam jak z kranu, plus bolało jak cholera, pogotwie mnie zabrano, zrobili mi badania, podali mi gaz rozweselająca, przeciwbolowy, i morfine, nie pomogli wcale i zrobili łyzeczkowanie bez narkozy, okropnie to przezyłam, straszny ból był nie do wyobrazenia.. ale po lyzeczkowanie ból ustało. Dzis rano usg miałam, i mowi ze mam bardzo malutkie resztki i powinni samo wywalic ze mnie.

I mowi ze mogę starac o dziecka juz po pierwszym miesiaczkę. Nie wierzę, za tydzen moze polecę by upewnic to wszystko.

Dziewczyny dzięki za miłe słowa :* 3majcie sie do kwietniowa rozwiązania .

Pozdrawiam :-)

Lakara jeszcze raz : przykro mi :-(
Przykro mi rownież ze tak cierpialas i ze nie pomogli Tobie tak jak powinni ...
Trzymaj sie ... Zycze Tobie duzo siły
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Hej widze ze temat wozkow ja po Zuzi mam Mikrus alu sprjnt czerwono szary
Pomopowane kola skretny do bloku w sam raz ciezki i pasuje do duzego bagaznika niestety jak mala miala rok dostala lekka spacerowke na dalsze wypady ogolnie swietnie sie prezentowal i swietnie zima sie prowadzilo..
Pierwsze zakupy dla corki zrobilam po 20 tc wozek kupilam w 7 miesiacu... moi rodzice bardzo byli przezorni tak jak ja teraz dlatego poczekam sobie z zakupami ale nie moglam sie oprzec malenkim skarpeteczkom bo musi byc dobrze! Uswiadomilam sobie wlasnie ze teraz jestem w tym tc co poronilam ostatnio i tak jakos serce na ramieniu nosze..

Lakara nie chce mi sie wierzyc! W to co czytam bo to straszne hmmmmmm troszke mi sie cos tu nie zgadza ale Ty wiesz najlepiej i Ci lekarze zycze Ci wszystkiego naj i wracaj do siebie pozdrawiam.

hej
ten kto powiedział, że można mieć humory jak w ciązy nie mylił się , dzisiaj pełna werwy jestem, zero nerwów, narazie.. ;-)

ja miałam dla syna jedo fyn 4ds, fajny wózeczek ale spacerówka beznadziejna bo podnóżek za krótki a mój był wielki dzidziol, dlatego potem wskoczyliśmy w inglesine trip - wozek marzenie, cudowna spacerówka ale wszystko sprzedałam i nic nie mam :p

Zobacz załącznik 644426 - kolorysta wybierana przez tatusia, czerwień ferrari, czarna rama i felgi :p :p

Ann nie mam pojęcia myślałam, że jogger to...jogger :D jest wiele wózków do biegani ale w PL mało :/ do tego malucha będe mogła wsadzić do niego dopiero w 7 mc życia - bo tak radzą, a to będzie październik a nawet dalej :/ no ale chyba dam radę co ?? śnieg mi nie straszny będzie..

musli ja też jestem przesądna, wybór to jedno a zakupy to drugie ;D pewnie będę kupoiwać w 8 mc najwcześniej :-) ale wolę mieć wybrane rzeczy

marela moje dziecko nie spało na spacerach od 3 mc :p miało swoje pory na spanie i spacer je nie usypiał :p ale w gondoli przejeździł do 7 mc, teraz na zimę i tak wskoczymy w spacerówkę więc nie szukam największej gondoli..

Lakara tulę :* zabieg bez znieczlenia.... :baffled::baffled::angry:

Asiulka będzie dobrze :-))

Lakara przytulam mocno, wracaj szybko do siebie, ponowne starania w PL zalecane są zazwyczaj po 3 normalnych cyklach, czasem, w zależności od wyniku histopatologicznego po łyżeczkowaniu (np. w przypadku zaśniadu) jest to 6-12 m-cy. Jeśli nie robili Ci histopatologii, możesz badać bHCG, po tym jak spadnie do 0 można sprawdzać co miesiąc przez kilka miesięcy (jeśli to zaśniad, bHCG utrzymuje się wysoko, nawet jeśli ciąży już nie ma).

Karina ja jestem z grudnia :-)

Dziewczyny, kompletnie się nie znam na wózkach :zawstydzona/y:, to będzie moje pierwsze dziecko, wiem już, że chcę skrętne koła pompowane i wózek raczej 3 w 1, co do reszty jestem kompletnie zielona, więc z zainteresowaniem śledzę Wasze poszukiwania, może się zainspiruję, choć zamierzałam przyjrzeć się tematowi trochę później...
Doradźcie mi proszę na temat gondoli, wiele z Was pisze, że w zimie będziecie wozić dzieci w spacerówce, więc duża gondola nie ma znaczenia, a ja byłam przekonana, że kwietniowe dziecko (mam termin na 22.04) w zimie i tak jeszcze w gondoli będę wozić. Skoro dziecko zaczyna samo siadać w wieku 7-8 m-cy to od razu można je sadzać w spacerówce i dziecko wytrzyma w takiej pozycji?
A jak z komfortem cieplnym? Czy gondola nie jest cieplejsza? Będę wdzięczna za wszystkie porady:zawstydzona/y: :-)

reklama
Do góry